Kotli in peči | BARBATUS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Zakaj BARBATUS?
V podjetju BARBATUS veliko vlagamo v razvoj sodobne tehnologije. Cilj in rezultat vlaganj je zadovoljstvo naših kupcev in strank, kateri dosegajo hitro in učinkovito donosnost naložb z dolgo življenjsko dobo proizvodov.
Kotli in peči - tipi-top.si


Kotli in pečiKotli-in-peči-2022-01-10-11-54-54.png

Kotli in peči

BARBATUS d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, gorenjska, jugovzhodna, goriška, obalno-kraška, posavska, savinjska, zasavska, osrednjeslovenska, podravska, primorsko-notranjska, koroška SlovenijaZakaj BARBATUS?
V podjetju BARBATUS veliko vlagamo v razvoj sodobne tehnologije. Cilj in rezultat vlaganj je zadovoljstvo naših kupcev in strank, kateri dosegajo hitro in učinkovito donosnost naložb z dolgo življenjsko dobo proizvodov.

Poslovna filozofija podjetja na katerem gradimo ugled, je stalen razvoj, uporaba visoko kvalitetnim materialov in celovito obvladovanje proizvodnega procesa. Vse za zadovoljstvo kupcev in uporabnikov.

V podjetju Barbatus veliko vlagamo v razvoj sodobne tehnologije. Cilj in rezultat vlaganj je zadovoljstvo naših kupcev in strank, kateri dosegajo hitro in učinkovito donosnost naložb z dolgo življenjsko dobo proizvodov. Poslovna filozofija podjetja na katerem gradimo ugled, je stalen razvoj, uporaba visoko kvalitetnih materialov in celovito obvladovanje proizvodnega procesa.

Prodajni program:

Kotli na polena
Kotli na pelete
Industrijski komercialni kotli na pelete, polena
SASP profesionalni sistemi
KPR profesionalni kotli
Etažne peči za centralno ogrevanje
Kaminski vložki za centralno ogrevanje
Kaminske peči na pelete
Toplotne črpalke za sanitarno vodo
Centralni grelniki vode
Zalogovniki toplote
Klimatske naprave


Kotli in peči

Kotli in peči

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kotli in peči | BARBATUS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kotli in peči | BARBATUS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.