Kotli | Biomasa d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


V podjetju Biomasa doo se že od leta 1998 ukvarjamo z lesom in energetiko. Pred 15 leti smo pridobili generalno zastopstvo avstrijskega proizvajalca Fröling, ki že več kot 50 let z aktivnim razvojem orje ledino na področju najsodobnejšega ogrevanja na lesno biomaso.
Kotli - tipi-top.si


KotliKotli-2022-01-10-03-43-35.jpg

Kotli

Biomasa d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, obalno-kraška, koroška, zasavska, goriška, primorsko-notranjska, podravska, savinjska, osrednjeslovenska, gorenjska, jugovzhodna, posavska SlovenijaV podjetju Biomasa d.o.o. se že od leta 1998 ukvarjamo z lesom in energetiko. Pred 15 leti smo pridobili generalno zastopstvo avstrijskega proizvajalca Fröling, ki že več kot 50 let z aktivnim razvojem orje ledino na področju najsodobnejšega ogrevanja na lesno biomaso.

V tem obdobju smo samo v Sloveniji in državah JV Evrope uspešno vgradili več kot 3000 delujočih sistemov ogrevanja na polena, sekance in pelete. Pri tem v podjetju uspešno sodelujemo s številnimi projektantskimi in inštalaterskimi podjetji pri iskanju optimalnih rešitev ogrevanja tako za nove objekte, kot tudi pri energetskih sanacijah obstoječih objektov, vse od enostanovanjskih hiš do večstanovanjskih naselij, javnih in industrijskih objektov ter daljinskih sistemih ogrevanja.

Glavne dejavnosti podjetja BIOMASA:

Zastopstvo, prodaja, montaža in servis kotlov na lesno biomaso Fröling (polena, peleti, sekanci) moči od 7 do 1000 kW.

Izvedba daljinskih sistemov ogrevanja na lesno biomaso za investitorje (tudi projektiranje in izvedba na ključ)

Prodaja oz. dobava toplote končnim porabnikom (lastni daljinski sistemi ogrevanja)

Izdelava in prodaja lesne biomase (sekancev in pelet)

Dobava in montaža naprav za soproizvodnjo elektrike in toplote iz lesnega plina

Proizvodnja elektrike in toplote iz lesnega plina.Smo mlado, ambiciozno in hitro rastoče podjetje.Obnovljivi energetski viri in ekološki način ogrevanja so naša prioriteta. Les je naraven vir in njegova uporaba prinaša veliko prednosti, ki so žal premalo izkoriščene. Prispeva k ohranjanju narave, zavira globalno segrevanje ter podnebne spremembe in je relativno poceni.Prav zato je naša vizija usmerjena v zagotavljanje vrhunske tehnologije, ki omogoča izkoriščanje teh prednosti. Pri tem v ospredje postavljamo dolgoročno učinkovito, varčno in cenovno ugodno ogrevanje, zadovoljstvo naših strank, predvsem pa ohranjanje narave takšne, kot nam je bila podarjena.


Kotli

Kotli

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kotli | Biomasa d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kotli | Biomasa d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.