Košnja trave vrtnarstvo urejanje okolice | MATJAŽ BRATKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si


V našem podjetju se ukvarjamo z raznovrstnimi storitvami kot so naprimer Košnja trave, Sejanje trave, Polaganje travnega tepiha, Urejanje okolice, Urejanje vrtov, Urejanje dvorišč, Obrezovanje in oblikovanje žive meje, Vrtnarstvo, Prekopavanje ter lopatanja “Štihanje”, Okopavanje, Sejanje rastlin, Čiščenje in odvoz materiala, Obrezovanje drevja, Mulčenje. In podobne storitve.
Košnja trave vrtnarstvo urejanje okolice - tipi-top.si


Košnja trave vrtnarstvo urejanje okoliceKošnja-trave-vrtnarstvo-urejanje-okolice-2021-03-22-09-33-11.jpg

Košnja trave vrtnarstvo urejanje okolice

MATJAŽ BRATKOVIČ S.P. - Delujemo na področju: jugovzhodna, zasavska, osrednjeslovenska SlovenijaV našem podjetju se ukvarjamo z raznovrstnimi storitvami kot so naprimer Košnja trave, Sejanje trave, Polaganje travnega tepiha, Urejanje okolice, Urejanje vrtov, Urejanje dvorišč, Obrezovanje in oblikovanje žive meje, Vrtnarstvo, Prekopavanje ter lopatanja “Štihanje”, Okopavanje, Sejanje rastlin, Čiščenje in odvoz materiala, Obrezovanje drevja, Mulčenje. In podobne storitve.


Košnja trave vrtnarstvo urejanje okolice

Košnja trave vrtnarstvo urejanje okolice

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Košnja trave vrtnarstvo urejanje okolice | MATJAŽ BRATKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Košnja trave vrtnarstvo urejanje okolice | MATJAŽ BRATKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.