Knauf montaža | FRAGMENT doo | PONUDBA tipi-top.si

Suhomontažna dela

Suhomontažna gradnja z mavčnimi ploščami, ki jih večina med nami pozna kot Knauf plošče, je pri nas vedno bolj priljubljena. Suhomontažna dela so namreč primerna tako za novogradnje kot tudi za adaptacije in rekonstrukcije vseh vrst bivalnih prostorov, od stanovanjskih, poslovnih, bolnišničnih, hotelskih, upravnih in športnih pa vse do kulturnih.

ponudbe
Knauf montaža - tipi-top.si


Knauf montažaKnauf-montaža-2021-03-21-03-47-56.jpg

Knauf montaža

FRAGMENT doo - Delujemo na področju: zasavska, jugovzhodna, podravska, pomurska, koroška, posavska, savinjska, goriška, primorsko-notranjska, gorenjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska SlovenijaSuhomontažna dela

Suhomontažna gradnja z mavčnimi ploščami, ki jih večina med nami pozna kot Knauf plošče, je pri nas vedno bolj priljubljena. Suhomontažna dela so namreč primerna tako za novogradnje kot tudi za adaptacije in rekonstrukcije vseh vrst bivalnih prostorov, od stanovanjskih, poslovnih, bolnišničnih, hotelskih, upravnih in športnih pa vse do kulturnih. Suhomontažna gradnja in uporaba vnaprej izdelanih konstrukcij omogočata časovno in stroškovno ugodno gradnjo. Gradbeni material je biološko in ekološko neoporečen, predvsem pa nam suhomontažna dela nudijo nove ustvarjalne možnosti oblikovanja.

Večina suhomontažnih konstrukcij je sestavljena iz podkonstrukcije, obloge in po potrebi izolacijskega sloja.Podkonstrukcija je največkrat izdelana iz kovinskih profilov najrazličnejših dimenzij in oblik, ki jih med seboj povežemo z ustreznim montažnim materialom za spajanje. Poleg kovinske lahko uporabimo tudi leseno podkonstrukcijo. Oblogotvorijo najrazličnejše vrste plošč, od katerih najpogosteje uporabljamo mavčne plošče, ki omogočajo številne možnosti oblikovanja.

Med suhomontažne konstrukcije spadajo:

pregradne stene;
stenske obloge, suhi omet, obloge stebrov in nosilcev;
stropne in podstrešne obloge; ter
suhomontažni estrihi.
Suhomontažna dela prinašajo številne prednosti

V primerjavi s klasično gradnjo prinaša suhomontažna gradnja številne prednosti. Suhomontažne konstrukcije lahko izpolnjujejo vse zahteve po požarni, zvočni, toplotni zaščiti in zaščiti proti vlagi, hkrati pa omogočajo izdelavo deko


Knauf montaža

Knauf montaža

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Knauf montaža | FRAGMENT doo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Knauf montaža | FRAGMENT doo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam