Klimatske naprave | Klima Elektro d.o.o. | PONUDBA tipi-top.siPodjetje Klima Elektro doo je uradni uvoznik in predstavnik italjanske blagovne znamke Olimpia Splendid za območje celotne Slovenije. Podjetje Olimpia Splendid že skoraj 70 let nudi inovativne in napredne rešitve, na področju klimatizacije in ogrevanja.
Klimatske naprave - tipi-top.si


Klimatske napraveKlimatske-naprave-2022-01-10-11-27-15.png
Klimatske napraveKlimatske-naprave-2022-01-10-11-25-53.png

Klimatske naprave

Klima Elektro d.o.o. - Delujemo na področju: goriška, osrednjeslovenska, zasavska, primorsko-notranjska, podravska, obalno-kraška, gorenjska, posavska, pomurska, savinjska, jugovzhodna, koroška Slovenija
Podjetje Klima Elektro d.o.o. je uradni uvoznik in predstavnik italjanske blagovne znamke Olimpia Splendid za območje celotne Slovenije. Podjetje Olimpia Splendid že skoraj 70 let nudi inovativne in napredne rešitve, na področju klimatizacije in ogrevanja.

Split klimatske naprave – NEXYA
Blagovna znamka Olimpia Splendid nudi vrhunske klimatske naprave serije NEXYA. Klimatske naprave hladijo in grejejo tudi do zunanje temperature -22°C.

Nudimo vam klasične split klimatske naprave za dom in večje poslovne objekte. Za poslovne objekte nudi Olimpia Splendid klimatske naprave, kar do 16kW moči v režimu ogrevanja in hlajenja.

Prav tako nudi znamka Olimpia Splendid multi sisteme. To pomeni da lahko na eno zunanjo enoto povežete kar do 5 notranjih enot.

Klimatske naprave brez zunanje enote – UNICO
Klimatska naprava UNICO je popolnoma drugačen in inovativen način hlajenja/gretja, kot klasična klimatska naprava. To pa je zato, ker je UNICO popolnoma brez zunanje enote.

Klimatska naprava UNICO je popolna za objekte kjer zunanje enota ni dovoljena. Največ se vgrajuje v spomeniško zaščitenih objektih v starih mestnih jedrih in večjih stanovanjskih objektih. Primerna je za gretje in hlajenje, velika prednost pa je, da UNICO v režimu hlajenja ne potrebuje odtoka za kondenzat.

Vgradnja klimatske naprave je zelo enostavna. Vse kar je potrebno je pripraviti dve izvrtini v zunanjo steno in klimo fiksirati. Na zunanjo fasado pa se vgradit le dve rešetki.


Klimatske naprave

Klimatske naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Klimatske naprave | Klima Elektro d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Klimatske naprave | Klima Elektro d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.