Klimatske naprave | ELEKTRO MARIBOR ENERGIJA PLUS podjetje za trženje ener | PONUDBA tipi-top.si


V sodelovanju s podjetjem Atlas Trading doo smo pripravili ponudbo vrhunskih klimatskih naprav Gree po ugodni ceni. Pri nakupu klimatske naprave Gree prejmete 5 let garancije, A++ energijski razred, vgrajen Wifi nadzor.
Klimatske naprave - tipi-top.si


Klimatske napraveKlimatske-naprave-2022-01-10-11-33-10.png

Klimatske naprave

ELEKTRO MARIBOR ENERGIJA PLUS podjetje za trženje ener - Delujemo na področju: goriška, pomurska, zasavska, primorsko-notranjska, savinjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, jugovzhodna, koroška, podravska, gorenjska, posavska SlovenijaV sodelovanju s podjetjem Atlas Trading d.o.o. smo pripravili ponudbo vrhunskih klimatskih naprav Gree po ugodni ceni. Pri nakupu klimatske naprave Gree prejmete 5 let garancije, A++ energijski razred, vgrajen Wifi nadzor. Zelo dobre so tudi za ogrevanje, večina modelov dela do -20°C in še nižje, imajo še 90% nazivne moči pri -10°C.

Model klasične oblike je na voljo po izjemno nizki ceni in hkrati ponuja visoko energetsko učinkovitost, široko funkcionalnost in popolno udobje.
Zaradi širokega spektra možnosti nadzora je njegovo delovanje preprosto za uporabo.
Standardno je opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom in WiFi modulom.
Energijski razred A++ pri hlajenju in A+ pri ogrevanju.
Razpon delovanja od -15 do +43 °C.
7 hitrosti ventilatorja in 3 stopnje spalnega načina.
Opcija - stenski žični krmilnik, ki omogoča eno- ali dvo-tedenski časovnik za popolno prilagajanje vašim potrebam.
Samodejne navpične in vodoravne lopute za usmerjanje zraka.
Več o klimatski napravi PULAR

Kupcem Energije plus nudimo možnost plačila na do 12 obrokov.

Montaža je že vključena v ceno za standarne pogoje:

do 4m med enotama in 1 preboj skozi opečnat zid,
zunanja enota do 3m visoko,
pripravljeno napajanje,
odtok kondenza v neposredni bližini.
Dodatna razdalja, višina, uporaba avtodvigala, dodatne instalacije, preboji se obračunajo z monterjem ali pa se vključijo v ponudbo, v kolikor je bila ta narejena na osnovi ogleda.


Klimatske naprave

Klimatske naprave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Klimatske naprave | ELEKTRO MARIBOR ENERGIJA PLUS podjetje za trženje ener | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Klimatske naprave | ELEKTRO MARIBOR ENERGIJA PLUS podjetje za trženje ener | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.