Kleparstvo | Babnik Kleparstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Kleparska dela zahtevajo znanje in strokovno ekipo, saj se je potrebno prilagoditi specifični situaciji na objektu in poskrbeti za brezhibno izvedbo del. Poleg same izvedbe storitve vam tudi svetujemo glede izbire materialov in skupaj poiščemo optimalno rešitev, ki bo najboljša za vas.
Kleparstvo - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
KleparstvoKleparstvo-2021-12-01-10-47-00.png

Kleparstvo

Babnik Kleparstvo d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, koroška, posavska, osrednjeslovenska, obalno-kraška, jugovzhodna, pomurska, primorsko-notranjska, gorenjska, podravska, zasavska, goriška SlovenijaKleparska dela zahtevajo znanje in strokovno ekipo, saj se je potrebno prilagoditi specifični situaciji na objektu in poskrbeti za brezhibno izvedbo del. Poleg same izvedbe storitve vam tudi svetujemo glede izbire materialov in skupaj poiščemo optimalno rešitev, ki bo najboljša za vas.

Izvajamo:

Obnova cerkvenih zvonikov
Obrobe in zaključki streh
Obrobe dimnikov, izduhov in prebojev
Atika in fasade


Kleparstvo

Kleparstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kleparstvo | Babnik Kleparstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kleparstvo | Babnik Kleparstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386