Kleparski izdelki | Petrovič d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Kleparski izdelki dodajo piko na i funkcionalnosti objekta, saj omogočajo celovito zaščito pred škodljivimi vplivi vlage in drugih dejavnikov. V naši ponudbi boste našli vse potrebno za ureditev odvajanja vode, torej žlebove, odtočne cevi in vse vmesne elemente, ki omogočajo sestavo učinkovitega odtočnega sistema.
Kleparski izdelki - tipi-top.si


Kleparski izdelkiKleparski-izdelki-2021-12-01-10-42-49.png

Kleparski izdelki

Petrovič d.o.o. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, koroška, goriška, obalno-kraška, savinjska, zasavska, jugovzhodna, pomurska, posavska, gorenjska, osrednjeslovenska, podravska SlovenijaKleparski izdelki dodajo piko na i funkcionalnosti objekta, saj omogočajo celovito zaščito pred škodljivimi vplivi vlage in drugih dejavnikov. V naši ponudbi boste našli vse potrebno za ureditev odvajanja vode, torej žlebove, odtočne cevi in vse vmesne elemente, ki omogočajo sestavo učinkovitega odtočnega sistema. V notranjosti žlebov ne lepimo folije, kar vam omogoča enostavnejšo in hitrejšo montažo. Seveda lahko tudi posebej naročite pomembne elemente, kot so kljuke, objemke in druge izdelke.

Na področju kleparskih izdelkov se lahko pohvalimo z zares bogato ponudbo. Zavedamo se, da morajo biti različni kleparski izdelki vedno pri roki, tudi po tem, ko je objekt že dokončan. Zato vam nudimo hitro in ugodno izdelavo kleparskih izdelkov po meri, številne standardne izdelke pa imamo tudi na zalogi.

Naši izdelki niso namenjeni le ureditvi odtočnega sistema. Proizvodni proces nam omogoča izdelavo najrazličnejših kleparskih izdelkov, kar pomeni, da lahko naročite cevi in druge elemente za različne funkcije. S sodobno opremo lahko izdelamo tudi estetske elemente, kot nalašč za dekoracijo zunanjosti ali notranjosti vašega objekta.


Kleparski izdelki

Kleparski izdelki

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kleparski izdelki | Petrovič d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kleparski izdelki | Petrovič d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386