Kleparska dela | PONUDBA tipi-top.si


Kvalitetno izvedena kleparska dela zahtevajo znanje in strokovno ekipo, saj se je potrebno prilagoditi specifični situaciji na objektu ter poskrbeti za brezhibno izvedbo del. Vse to vam lahko zagotovi Kleparstvo Vrtačič doo, kjer vam poleg same izvedbe storitve predhodno tudi svetujemo tako glede izbire materialov kot glede optimalnih rešitev, ki vam bodo služile vrsto let.
Kleparska dela - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Kleparska delaKleparska-dela-2021-08-06-01-20-24.jpg

Kleparska dela

- Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaKvalitetno izvedena kleparska dela zahtevajo znanje in strokovno ekipo, saj se je potrebno prilagoditi specifični situaciji na objektu ter poskrbeti za brezhibno izvedbo del. Vse to vam lahko zagotovi Kleparstvo Vrtačič d.o.o., kjer vam poleg same izvedbe storitve predhodno tudi svetujemo tako glede izbire materialov kot glede optimalnih rešitev, ki vam bodo služile vrsto let.

Kleparstvo jemljemo resno, zato je naša strokovna ekipa še posebej pozorna na ustrezno izvedbo na mestih stikovanja, kjer je zahtevana dodatna natančnost. Vrhunsko kleparstvo našega podjetja vključuje številne dodatne prednosti. Zagotovimo vam različne storitve na enem mestu, saj kleparska dela dopolnjujejo našo ponudbo krovskih del in tako lahko celostno poskrbite za vaš dom oz. poslovni objekt.

Ponudba kleparskih del:
montaža žlebov,
montaža odtočnih cevi,
montaža strešnih žlot in obrob,
pokrivanje frčad z ravno pločevino,
montaža snegobranov,
montaža strešnih oken in svetlobnih kupol.


Za ugodno ponudbo nas pokličite na 01 831 23 55 ali nam pošljite povpraševanje >>

Kleparstvo vključuje podporna gradbena dela, ki so potrebna za celostno izgradnjo strehe. Pri svojem delu klepar po večini uporablja in oblikuje pločevino. Zaradi optimalnih lastnosti te mehke kovine, iz tankih lističev nastajajo vrhunski izdelki: žlebovi, odtočne cevi, zunanje okenske police … S pločevinastimi lističi se oblikujejo tudi strešni nakloni in pokrivajo ravne strehe.

Kleparstvo zahteva leta izkušenj, saj mora biti dober klepar pri svojem delu izredno natančen. V nasprotnem primeru površnost ustvari kopico nepopravljivih napak, ki lahko trajno poškodujejo tudi ostale stavbne elemente, kot je fasada. Vdor vlage je največja nevarnost za vaš dom, njena popolna sanacija pa je skorajda nemogoča. Klepar je zadolžen tudi za izdelavo dimniških in strešnih obrob, pa tudi okrasnih elementov. Pri sami montaži je nujno potrebno, da se gradniki 100 % prilagajajo, s skorajda ničelno stopnjo napake. Dobro delo in preciznost sta torej tisti vrlini, ki odlikujeta vrhunskega kleparja od povprečnega, z gotovostjo pa si upamo trditi, da pri nas najdete samo najboljše kleparske mojstre, ki svojo obrt opravljajo s skrbno predanostjo in opreznim očesom.

Zadnji nekaj let so pri nas izredno priljubljeni tudi strelovodi, ki hišo varujejo pred udarci strel. Pravilno postavljen strelovod mora slediti zakonskim predpisom in vzdrževati zahtevano razdaljo med gradniki, brez večjih presekov in vnetljivih materialov. Tudi kovane zaščite proti pticam in lovilci nečistoče so postali stalni gradniki večine novogradenj.

Kleparstvo je nepogrešljiv element pri gradnji in obnovi ostrešja, saj omogoča popolno tesnost vašega objekta. Ob besedi kleparstvo po navadi pomislimo na žlebove in cevi, vendar to še zdaleč ni vse, kar ta pojem označuje. Manjši strešni elementi, kot je kotliček, koleno ali ostali sistemi za nadzorovano odvajanje vode, so prav tako nujni deli vsake strešne enote. Kleparske mojstrovine seveda niso samo funkcionalne narave, ampak predstavljajo tudi estetske dodatke ter dodajajo element sodobnosti stavbam.

Če iščete vrhunske kleparske storitve in dolgoletne izkušnje, smo pravi naslov za vas. Skozi desetletja smo z novo streho pokrili na tisoče domov, ki še danes razveseljuje njihove lastnike. Na svoje delo smo izredno ponosni, hkrati pa čutimo odgovornost do vašega doma, saj je streha eden ključnih elementov hiše, ki vas varuje pred zunanjimi vplivi.


Kleparska dela

Kleparska dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kleparska dela | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kleparska dela | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386