Keramika | PONUDBA tipi-top.si

Kot podjetje Keramika Gantar gradbeništvo in trgovina doo Ljubljana delujemo od leta 1996, pred tem pa 20 let kot obrtna dejavnost.
Osnovna dejavnost našega podjetja je polaganje keramičnih ploščic vseh vrst in velikosti, granitnih oblog, granito gresa, marmorja, mozaika, steklokeramike ipd.

ponudbe


Notice: Undefined variable: MainImg in /home/tipitop/public_html/AddsVegart.php on line 44

Notice: Undefined variable: AddsRun in /home/tipitop/public_html/AddsVegart.php on line 86Keramika - tipi-top.si


KeramikaKeramika-2021-04-18-09-48-59.jpg

Keramika

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaKot podjetje Keramika Gantar gradbeništvo in trgovina d.o.o. Ljubljana delujemo od leta 1996, pred tem pa 20 let kot obrtna dejavnost.
Osnovna dejavnost našega podjetja je polaganje keramičnih ploščic vseh vrst in velikosti, granitnih oblog, granito gresa, marmorja, mozaika, steklokeramike ipd.

Polaganje izvajamo v individualnih hišah, večstanovanjskih objektih in poslovno-storitvenih objektih.


Keramika

Keramika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Keramika | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Keramika | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam