Keramičarstvo | Mitja Stopar s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Zakaj izbrati ravno nas
Lep in urejen dom, v katerega se z veseljem vračamo, je poleg toplih odnosov med soljudmi ključ do srečnega življenja. Doma si ne morete postaviti povsem sami – lahko ga načrtujete, opremite in poskrbite za tisto, kar mu bo dalo osebno noto in ga naredilo zares samo vašega, a pri izvedbi določenih del, ki so nujna za današnjega, na udobje vajenega človeka, boste gotovo potrebovali pomoč mojstrov in gotovo bo eden the mojstrov tudi keramičar.

ponudbe
Keramičarstvo - tipi-top.si


KeramičarstvoKeramičarstvo-2021-12-01-10-27-02.jpg

Keramičarstvo

Mitja Stopar s.p. - Delujemo na področju: zasavska, koroška, posavska, gorenjska, pomurska, primorsko-notranjska, podravska, osrednjeslovenska, obalno-kraška, savinjska, jugovzhodna, goriška SlovenijaZakaj izbrati ravno nas
Lep in urejen dom, v katerega se z veseljem vračamo, je poleg toplih odnosov med soljudmi ključ do srečnega življenja. Doma si ne morete postaviti povsem sami – lahko ga načrtujete, opremite in poskrbite za tisto, kar mu bo dalo osebno noto in ga naredilo zares samo vašega, a pri izvedbi določenih del, ki so nujna za današnjega, na udobje vajenega človeka, boste gotovo potrebovali pomoč mojstrov in gotovo bo eden the mojstrov tudi keramičar. Zagotavljamo vam, da našo ekipo sestavljajo eni izmed najboljših keramičarjev.

Kdo smo in s čem se ukvarjamo?

Keramičarstvo Kerastop je podjetje, ki se nahaja v Šentvidu pri Stični in se s svojo dejavnostjo ukvarja že vse od leta 2006. V tem času, odkar obstajamo, smo si pridobili številna znanja, ki nas postavljajo v veliko prednost pred konkurenco kar dokazujejo številni projekti in podjetja s katerimi sodelujemo. Ukvarjamo se predvsem z polaganjem keramike različnih formatov, dekorativnega kamna, vinila in ostalimi zaključnimi gradbenimi deli.

keramičarstvo
Znanja nenehno nadgrajujemo

Tako kot mnoga druga področja v življenju je tudi keramičarstvo eno tistih, ki se ves čas nadgrajujejo. Znanja, spretnosti in tehnike, ki so jih uporabljali naši pradedki, dedki in celo naši očetje, morda danes ne veljajo več za najboljše. Pri keramičarstvu Kerastop verjamemo, da bomo najboljše rezultate dosegali prav s tem, da svoje zaposlene nenehno izobražujemo.

Zaupajo nam mnogi

Najboljši dokaz, ki priča o našem uspehu, so naše zadovoljne stranke. O kakovosti naših storitev tako pričajo kar naše reference – in ni jih malo! Med drugim so nam zaupali v Cityparku in bližnji Kristalni palači v Ljubljani, dela smo izvajali tudi v mariborskem Europarku. Še več, delo nas je kdaj pa kdaj poneslo celo ven iz naše majhne državice. Tako smo na primer svoje storitve izvajali tudi v trgovini Charles Vogele v avstrijskem Pergu, pa tudi dlje – celo v nakupovalnem centru v Bihaču v Bosni in Hercegovini.


Keramičarstvo

Keramičarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Keramičarstvo | Mitja Stopar s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Keramičarstvo | Mitja Stopar s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam