Keramičarstvo | Kramer d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Ukvarjamo se z polaganje vseh vrst keramike in adaptacijo kopalnic in sanitarnih prostorov.
Naš cilj je čim bolj ugoditi željam naših strank, ter kvalitetno z modernimi materiali izdelati vašo kopalnico in ostale prostore.

ponudbe
Keramičarstvo - tipi-top.si


KeramičarstvoKeramičarstvo-2021-04-09-01-05-37.jpg

Keramičarstvo

Kramer d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska SlovenijaUkvarjamo se z polaganje vseh vrst keramike in adaptacijo kopalnic in sanitarnih prostorov.
Naš cilj je čim bolj ugoditi željam naših strank, ter kvalitetno z modernimi materiali izdelati vašo kopalnico in ostale prostore.
Delo je opravljeno strokovno in korektno, po končanem delu za sabo pospravimo in na vašo željo odpadni material odpeljemo.

IZVAJAMO:
– polaganje stenske in talne keramike
– polaganje keramike v notranjih in zunanjih prostorih
– polaganje balkonov, teras, stopnišč


Keramičarstvo

Keramičarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Keramičarstvo | Kramer d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Keramičarstvo | Kramer d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam