Kamnoseštvo Meglič | PONUDBA tipi-top.si

Večnost in neminljivost kamna ponazarjata večno življenje. S spreminjanjem oblik skal poskušamo ustvariti oblike, ki ponazarjajo različne simbole življenja, smrti, večnosti … ali zgolj všečne oblike, ki jih namenjamo spominom na naše pokojne.

ponudbe
Kamnoseštvo Meglič - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Kamnoseštvo MegličKamnoseštvo-Meglič-2021-03-25-10-39-29.jpg

Kamnoseštvo Meglič

- Delujemo na področju: zasavska, jugovzhodna, osrednjeslovenska, posavska, savinjska SlovenijaVečnost in neminljivost kamna ponazarjata večno življenje. S spreminjanjem oblik skal poskušamo ustvariti oblike, ki ponazarjajo različne simbole življenja, smrti, večnosti … ali zgolj všečne oblike, ki jih namenjamo spominom na naše pokojne. Pri nas prisluhnemo željam strank. Skupaj poskušamo poiskati najoptimalnejše restive pri oblikovanju in izdelavi nagrobnih spomenikov. Ponujamo tudi ostale kamnoseške storitve, kot so popravilo grobov, izdelava napisov na spomenike itd. Na voljo so vam številne oblike nagrobnih spomenikov, od najpreprostejših do zelo zahtevnih.

Materialov za nagrobnike je lahko več vrst:
- Granit
- Marmor
- Apnenec

Veliko pozornost posvečamo oblikovanju. S sodobnimi sredstvi, ki odražajo današnji čas in tehnološki napredek, poskušamo ohranjati elemente dediščine v vsebinskem in oblikovnem smislu. Različne vrste nagrobnikov, od sodobnih do klasičnih, izdelujemo izključno iz masivnih kamnitih elementov brez betonskih vložkov, saj lahko zgolj masiven kamen dolgoročno kljubuje vremenskim razmeram.

S strokovnim pristopom lahko marsikateremu kamnu, ki je časovno načet in na njem prerasel mah, vrnemo umetniško podobo. S tem je potrebna je temeljita obnova nagrobnega spomenika. Poznamo veliko načinov obdelave kamna - impregnacija, ki naredi globinsko in površinsko zaščito kamna. Umazanija, olja, vosek in mahovi ostanejo na površini in jih sproti odstranimo. V kolikor je spomenik nagnjen oziroma pogreznjen, se odstrani in naredi nova betonska podloga. Če je kakšen del spomenika močno poškodovan, ga je možno zamenjati. Črke se lahko na novo prebarvajo ali prezlatijo.


Kamnoseštvo Meglič

Kamnoseštvo Meglič

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Kamnoseštvo Meglič | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kamnoseštvo Meglič | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam