Kamnoseštvo | Marnit d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


V podjetju Marnit se ukvarjamo z maloprodajo izdelkov iz naravnega kamna, kompletno izvedbo kamnoseških storitev (od izmer, izdelave izdelkov do vgradnje le teh) in z veleprodajo polizdelkov in izdelkov iz naravnega kamna.

Naše dejavnosti obsegajo vse storitve s področja obdelave in prodaje kamna s poudarkom na maloprodaji izdelkov iz naravnega kamna in izvedbi kamnoseških storitev, ki vključujejo vse faze procesa – izmere površin, izdelavo izdelkov in končno vgradnjo.
Kamnoseštvo - tipi-top.si


KamnoseštvoKamnoseštvo-2021-12-01-09-57-26.png

Kamnoseštvo

Marnit d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, posavska, savinjska, podravska, primorsko-notranjska, zasavska, obalno-kraška, jugovzhodna, goriška, koroška, pomurska, gorenjska SlovenijaV podjetju Marnit se ukvarjamo z maloprodajo izdelkov iz naravnega kamna, kompletno izvedbo kamnoseških storitev (od izmer, izdelave izdelkov do vgradnje le teh) in z veleprodajo polizdelkov in izdelkov iz naravnega kamna.

Naše dejavnosti obsegajo vse storitve s področja obdelave in prodaje kamna s poudarkom na maloprodaji izdelkov iz naravnega kamna in izvedbi kamnoseških storitev, ki vključujejo vse faze procesa – izmere površin, izdelavo izdelkov in končno vgradnjo. Prav tako se na nas lahko obrnete tudi v primeru veleprodaje polizdelkov in izdelkov iz naravnega kamna. Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravo rešitev za vas!

Nudimo veliko izbiro neobrezanih plošč, tlakov in ploščic iz naravnih kamnov. Na zalogi imamo preko 80 vrst le-teh, količinsko več kot 30.000 m2 v debelinah od 1 do 12 cm. Ponašamo se z izredno dobro kvaliteto in ugodnimi cenami materiala in storitev. Z veseljem tudi kvalitetno svetujemo pri izbiri izdelkov in storitev iz naravnega kamna. Naše prednosti se brez dvoma navezujejo na dolgoletno tradicijo in brezkompromisno kvaliteto, ki nas zavezuje k odličnosti na vsakem koraku. Prav tako zaradi optimiziranega delovnega procesa dosegamo izjemno konkurenčne cene, s katerimi se skušamo približati prav vsakemu posamezniku, ki se zanima za nakup izdelkov iz kamna. Prav tako lahko izpostavimo tudi dejstvo, da imamo na zalogi preko 80 vrst neobrezanih plošč, tlakov in ploščic iz naravnih kamnov, kar skupaj nanese količinsko več kot 30.000 m2 v debelinah od 1 do 12 cm. Z veseljem tudi kvalitetno svetujemo pri izbiri izdelkov in storitev iz naravnega kamna.


Kamnoseštvo

Kamnoseštvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kamnoseštvo | Marnit d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kamnoseštvo | Marnit d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.