Kamnoseštvo | KAMNOSEŠTVO JAKŠA GRANITIKA proizvodnja in storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Kot smo ljudje sami različni, tako tudi nagrobnike, zadnjo uslugo in pomnik bližnjemu, ne moremo izdelovati kot serijski izdelek. V našem podjetju bomo uresničili vaše želje, ali pa nam dovolite, da vam svetujejo naši oblikovalci.
Kamnoseštvo - tipi-top.si


KamnoseštvoKamnoseštvo-2021-12-01-10-00-31.png

Kamnoseštvo

KAMNOSEŠTVO JAKŠA GRANITIKA proizvodnja in storitve d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna, pomurska, koroška, goriška, gorenjska, obalno-kraška, zasavska, podravska, osrednjeslovenska, savinjska, primorsko-notranjska SlovenijaKot smo ljudje sami različni, tako tudi nagrobnike, zadnjo uslugo in pomnik bližnjemu, ne moremo izdelovati kot serijski izdelek. V našem podjetju bomo uresničili vaše želje, ali pa nam dovolite, da vam svetujejo naši oblikovalci.

Katere dokumente in informacije potrebujemo pri naročilu oziroma povpraševanju za nagrobnik:

dovoljenje za postavitev z okvirnimi dimenzijami groba (dokument dobite pri upravljalcu pokopališča oziroma na sedežu KS)
ali je teren raven ali nagnjen
podatki za napis na spomeniku: imena, letnice, ...
v primeru naročila keramične slike potrebujemo fotografijo osebe (iz osebne izkaznice, skupinske fotografije,… Pomembno je, da je fotografija jasna.)
Vse te podatke potrebujemo, da vam lahko svetujemo pri obliki nagrobnika kakor tudi pri izračunu končne cene.

V našem podjetju vam bomo olajšali odločitev za naročilo.

Pa še o cenah:

Koliko stane nagrobnik? Žal vas moramo razočarati – ne vemo. Naj vas vprašamo nazaj - koliko stane npr. avto?

Cena nagrobnika je odvisna od dimenzij, materialov, terena, tipa črk, dodatkov in ostalih želja. Vsak nagrobnik je unikatni izdelek, zato se moramo z vsakim naročnikom dogovarjati posebej.

Priporočilo:

Zimski in pomladni meseci so najboljši za naročilo nagrobnika. V tem času vam tudi nudimo dodatne ugodnosti ter vam lahko zagotovimo, da bo nagrobnik postavljen do želenega datuma.

Ne čakajte na september in oktober!


Kamnoseštvo

Kamnoseštvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kamnoseštvo | KAMNOSEŠTVO JAKŠA GRANITIKA proizvodnja in storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kamnoseštvo | KAMNOSEŠTVO JAKŠA GRANITIKA proizvodnja in storitve d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.