Kamini na bioetanol | Hrovat Jurij s.p | PONUDBA tipi-top.si


Želite občutiti toploto plamena v svojem domu, vendar nimate dimnika ali prostora za kamin ali peč na drva? Si morda ogenj želite le za popestritev ambienta in vzdušja ob deževnih jesenskih večerih, ne želite pa se ukvarjati s pripravljanjem in nalaganjem drv?

V Pečarstvu Hrovat imamo za vas pravo rešitev – gorilniki in kamini na bioetanol. Preprosto in udobno do prijetnega ambienta v vašem domu.
Kamini na bioetanol - tipi-top.si


Kamini na bioetanolKamini-na-bioetanol-2021-04-19-05-03-58.jpg

Kamini na bioetanol

Hrovat Jurij s.p - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaŽelite občutiti toploto plamena v svojem domu, vendar nimate dimnika ali prostora za kamin ali peč na drva? Si morda ogenj želite le za popestritev ambienta in vzdušja ob deževnih jesenskih večerih, ne želite pa se ukvarjati s pripravljanjem in nalaganjem drv?

V Pečarstvu Hrovat imamo za vas pravo rešitev – gorilniki in kamini na bioetanol. Preprosto in udobno do prijetnega ambienta v vašem domu.

Na voljo je široka izbira kaminov na bioetanol priznanih evropskih proizvajalcev kot so priznana in inovativna PLANIKA, SPARTHERM EBIOS, ter ekskluzivni GLAMMFIRE med katerimi tudi najzahtevnejši naročniki najdejo sebi primerno izvedbo kamina. Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika, saj pri zgorevanju alkohola dim ne nastaja. Kamini na bioetanol so primerni za nizkoenergijske in pasivne objekte, saj je oddaja toplote manjša kot pri kaminih in pečeh na drva. Kamini in gorilniki na bioetanol niso »prave« ogrevalne naprave vendar vsekakor v prostor oddajajo toploto. Toplotna moč večine modelov je nizka, zato jih lahko vgradimo tudi v objekte z majhnimi toplotnimi potrebami kot so moderne nizkoenergijske in pasivne hiše. Povprečna toplotna moč gorilnikov znaša približno 2-4 kW, pri večjih modelih pa tudi do 10kW.


Kamini na bioetanol

Kamini na bioetanol

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kamini na bioetanol | Hrovat Jurij s.p | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kamini na bioetanol | Hrovat Jurij s.p | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386