Kamini | Peči-Keramika, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Imate v mislih točno določeno obliko peči ali kamina? Pomagali vam bomo do njegove uresničitve. Po pogovoru s svetovalcem bomo zarisali prvo idejno zasnovo, jo prilagodili zmožnostim in karakteristikam prostora in vašim željam.
Kamini - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
KaminiKamini-2021-12-01-09-40-50.png

Kamini

Peči-Keramika, d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, savinjska, jugovzhodna, koroška, primorsko-notranjska, gorenjska, goriška, zasavska, podravska, pomurska, posavska, obalno-kraška SlovenijaImate v mislih točno določeno obliko peči ali kamina? Pomagali vam bomo do njegove uresničitve. Po pogovoru s svetovalcem bomo zarisali prvo idejno zasnovo, jo prilagodili zmožnostim in karakteristikam prostora in vašim željam. Ker imamo lastno proizvodnjo pečnic v neposredni bližini salona, si boste lahko celoten asortiman pred naročilom ogledali tudi v živo. Prav tako vam lahko kamin izrišemo s pomočjo računalniške skice, s čimer dosežemo boljšo vizualizacijo izdelka. Med samim procesom načrtovanja smo vedno dosegljivi za informacije in svetovanje ter z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Zaupamo samo najboljšim, zato boste v naši ponudbi kurišč našli kaminske vložke znanih evropskih proizvajalcev, kot sta Kobok in Schmid. Nizkoenergetska kurišča so primerna za umestitev v pasivne in zrakotesne novogradnje. Kamini so izredno kompleksna ogrevalna enota, zato vam bodo pri izbiri končnega kaminskega vložka pomagali naši izkušeni mojstri. Stalna zaloga obsega vsaj 25 kurišč, v večini proizvajalca Kobok. Kamini so dolgotrajni pohištveni elementi, zato pri izvedbi ne sprejemajte kompromisov, temveč izberite zanesljivega izvajalca.


Kamini

Kamini

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kamini | Peči-Keramika, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kamini | Peči-Keramika, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.