Kamini | Kamini Kočevar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Prižgite si svoj ogenj!
Izbirate lahko med različnimi načini ogrevanja prostora, za kurivo pa lahko uporabljate drva, pelete ali plin. V našem prodajnem programu so vam na voljo tudi kamini na bioetanol višjega kakovostnega razreda.
Kamini - tipi-top.si


KaminiKamini-2021-12-01-09-20-56.png

Kamini

Kamini Kočevar d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska, pomurska, primorsko-notranjska, koroška, zasavska, podravska, jugovzhodna, goriška, savinjska, posavska, obalno-kraška SlovenijaPrižgite si svoj ogenj!
Izbirate lahko med različnimi načini ogrevanja prostora, za kurivo pa lahko uporabljate drva, pelete ali plin. V našem prodajnem programu so vam na voljo tudi kamini na bioetanol višjega kakovostnega razreda.

Vse kaminske naprave v naši ponudbi delujejo neodvisno od zraka v prostoru, kar pomeni, da imajo direkten dovod zraka v kurišče od zunaj. Kamine je mogoče izdelati v zrakotesni izvedbi, primerni še zlasti za nizkoenergijske in pasivne hiše.

V naši ponudbi so tako različni kamini glede na:

kurivo: drva, peleti, plin, bioetanol in elektrika
tehniko delovanja : neodvisno od zraka v prostoru in zrakotesni kamini
način ogrevanja prostora: toplozračni kamini, sevalni kamini, masivni akumulacijski kamini, toplovodni kamini
Izbira kamina se začne s pogovorom. Morda vas bomo vprašali, kako najraje preživljate svoj prosti čas, ali pogosto sprejemate goste ali pa ste morda veliko zdoma... Šele potem vam bomo lahko dobro svetovali.


Kamini

Kamini

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kamini | Kamini Kočevar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kamini | Kamini Kočevar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.