Kamini | KNUT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Kaj upoštevati ob izbiri kamina?
Najprej velikost
Ko ste se odločili za nakup kamina, je zelo pomembno razmisliti o tem, kateri model vam najbolj ustreza. Velikost je zelo pomembna.

ponudbe
Kamini - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
KaminiKamini-2021-12-01-09-36-15.png

Kamini

KNUT d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, obalno-kraška, koroška, gorenjska, zasavska, primorsko-notranjska, pomurska, goriška, jugovzhodna, osrednjeslovenska, podravska, posavska SlovenijaKaj upoštevati ob izbiri kamina?
Najprej velikost
Ko ste se odločili za nakup kamina, je zelo pomembno razmisliti o tem, kateri model vam najbolj ustreza. Velikost je zelo pomembna. V programu KNUT d.o.o. vam nudimo švedske kamine Contura. V ponudbi imamo od najmanjših, primernih za počitniške hišice, do velikih za večje prostore in manjše hiše. Nudimo vam široko paleto kaminov za vsak okus. Premerite prostor kjer naj bi bil postavljen kamin in preverite oddaljenost do eventuelno gorljivih materialov. Izračunajte volumen prostora, ki naj bi ga kamin ogrel. Na osnovi teh podatkov lahko na naši domači strani izberete ustrezen kamin, ali pa nas pokličete za pomoč pri izbiri. Dimenzije in moči ogrevanja so podane za vsak modl. Za velike prostore lahko izberete kamin z zalogovnikom toplote, ki bo ogreval prostor še dolgo po prenehanju kurjenja.

Želite, da vam plamen kamina osvetljuje prostor?
Veliko število lastnikov Contura kaminov je zadovoljih tudi zaradi možnosti izbire modela z zelo veliko steklenih površin. Veliko sprednje steklo in velika stranska stekla pomenijo, da plamen osvetljuje vsak kot sobe. Preverite oznako za vidnost plamena! Oznaka prikazuje s katerih strani je viden plamen pri izbranem modelu.


Kamini

Kamini

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Kamini | KNUT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kamini | KNUT d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam