KUHINJE PO NAROČILU | Mizarstvo Avbelj d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Primarna dejavnost pri Mizarstvu Avbelj je izdelava kuhinj po meri. Izdelava kuhinj temelji na željah strank (izmera prostora, razporeditev kuhinjskih elementov in tehnike, materiali, barve), obenem pa z uporabo modernih idej in uporabo kakovostnih materialov poskrbimo, da bo vaša kuhinja moderna in elegantna.
KUHINJE PO NAROČILU - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
KUHINJE PO NAROČILUKUHINJE-PO-NAROČILU-2021-10-10-06-25-18.jpg

KUHINJE PO NAROČILU

Mizarstvo Avbelj d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, zasavska, savinjska SlovenijaPrimarna dejavnost pri Mizarstvu Avbelj je izdelava kuhinj po meri. Izdelava kuhinj temelji na željah strank (izmera prostora, razporeditev kuhinjskih elementov in tehnike, materiali, barve), obenem pa z uporabo modernih idej in uporabo kakovostnih materialov poskrbimo, da bo vaša kuhinja moderna in elegantna. Cena takšnega izdelka ni nič višja od primerljivo kakovostnega izdelka, zato je kuhinja po naročilu v vsakem primeru boljša izbira, saj dobite natanko to, kar si želite. Izdelava kuhinj po meri vam namreč zagotovi popolno prilagoditev prostoru in vašim potrebam.

Kuhinje po meri vam omogočajo popoln izkoristek prostora, predvsem pa zagotovijo popolno prilagoditev kuhinjskih elementov ter kuhinjskih funkcij vašim potrebam in željam.

kuhinja po naročilu
MEHKO ZAPIRANJE PREDALOV IN VRAT
Kvalitetna vodila omogočajo mehko zapiranje in s tem, daljšo življenjsko dobo kuhinje.

NAJBOLJŠE RAZMERJE MED KVALITETO IN CENO
Z izborom kvalitetnih materialov in izdelave po meri nudimo najboljše razmerje kakovost/cena.

moderne in klasične kuhinje po meri
kuhinje izdelane po naročilu
VELIKA IZBIRA BARV
Nudimo široko paleto barv in materialov, tako je lahko vsaka kuhinja unikat.

KAKOVOSTNA BLUM VODILA
Kvalitetno in zanesljivo okovje avstrijskega proizvajalca Blum s kar 5 letno garancijo.

naročena kuhinja po meri
barve in slike kuhinj
STRANICE IN PODNOŽJA V BARVI KUHINJE
Možnost enotnega izgleda kuhinje.

Kuhinja po naročilu je odraz želja naročnika in strokovnosti izdelovalca
Izdelava kuhinj po naročilu vedno temelji na dveh polih, ki ju je treba povezati, če želimo, da je izdelek dober. Izdelava kuhinj mora temeljiti na tem, kar si želi stranka, obenem pa to nadgraditi s kakovostnimi materiali in usposobljenimi izvajalci – šele takrat je to prava izdelava kuhinj po meri. Cena takšnega izdelka ni nič višja od primerljivo kakovostnega serijskega izdelka, zato je kuhinja po naročilu v vsakem primeru boljša izbira. Izdelava kuhinj oziroma izdelava kuhinj po meri namreč pomeni popolno prilagoditev prostoru in stranki.

Kako poteka izdelava pohištva po meri?
Izdelava pohištva v Mizarstvu Avbelj se navadno začne s pogovorom s stranko. Večina ljudi ima vsaj osnovno predstavo, kako naj bi kuhinja, spalnica, otroška soba itd. izgledala. Po uvodnem pogovoru poskrbimo za natančno izmero prostora, stranke pa se s pomočjo svetovalca odločijo za različne materiale in postavitve. Pri nas vam bomo izdelali tud 3D izris kuhinje ali katerega koli drugega prostora, kjer boste lahko spreminjali postavitev ali barve. Ko se odločite za končno različico, s katero ste popolnoma zadovoljni, se začne dejanska izdelava pohištva po naročilu.

mizarstvo avbelj na vrh

Kontakt
Mizarstvo Avbelj d.o.o.
Stegne 1, 1251 Moravče

Tel: 01/723-14-76
Gsm: 041/641-446

E-mail: milan.avbelj@siol.net
info@mizarstvo-avbelj.si
O nas
Mizarstvo Avbelj je družinsko podjetje z več desetletno tradicijo na področju izdelave modernega pohištva po meri. Izdelujemo kuhinje po meri, sobe, vgradne omare, notranjo opremo za stanovanja, opremo za gostinske lokale, frizerske salone, šole, hotele in druge poslovne prostore.
Poleg natančne izdelave pohištva vam predhodno nudimo tudi svetovanje glede izbire materialov, oblikovanje ter pripravo načrtov, na koncu pa še skrbno montažo pohištva v vašem domu.


KUHINJE PO NAROČILU

KUHINJE PO NAROČILU

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
KUHINJE PO NAROČILU | Mizarstvo Avbelj d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - KUHINJE PO NAROČILU | Mizarstvo Avbelj d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386