KROVSTVO | KROVSTVO ŠAKANOVIĆ, kleparstvo in manjša gradbena dela, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Krovstvo je naša osnovna dejavnost s katero se ukvarjamo od leta 1990 oziroma od samega začetka našega poslovanja. V vseh teh letih smo pridobili bogate izkušnje, ki nam pomagajo pri izvajanju na ostrešjih različnih zahtevnosti ter pri kvalitetnem svetovanju strank.

ponudbe
KROVSTVO - tipi-top.si


KROVSTVOKROVSTVO-2021-08-06-12-55-05.png

KROVSTVO

KROVSTVO ŠAKANOVIĆ, kleparstvo in manjša gradbena dela, d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaKrovstvo je naša osnovna dejavnost s katero se ukvarjamo od leta 1990 oziroma od samega začetka našega poslovanja. V vseh teh letih smo pridobili bogate izkušnje, ki nam pomagajo pri izvajanju na ostrešjih različnih zahtevnosti ter pri kvalitetnem svetovanju strank. Pridobljena različna priznanja nam potrjujejo našo strokovnost, natančnost in z zavarovanjem delovišč ter oseb omogočajo varna krovska dela.

Kritino po navadi v dogovoru s strankami dobavimo in vgradimo. Pri tem načinu stranka pridobi garancijo proizvajalca kritine, mi pa garancijo potrdimo. Tako stranki ni treba ničesar narediti.

Seveda poslujemo tudi tako, da mi vgradimo kritino, ki jo stranka sama dobavi. V tem primeru stranka mora sama zagotoviti garancijo proizvajalca kritine pri prodajalcu.

Seznam kritin lahko pogledate pod: »Kritine«.

Krovska dela, ki jih izvajamo:
prekrivanje ostrešja z izbrano strešno kritino
polaganje toplotne izolacije med špirovce
izdelava sekundarne kritine
izdelava zračnega mostu
deskanje ostrešij
letvanje ostrešij
montaža zračnikov
montaža slemenjakov
montaža sanitarnih zračnikov
montaža mrežic
montaža glavnikov
menjava špirovcev
podaljševanje leg
podaljševanje špirovcev
SMO POOBLAŠČENI ZA ODSTRANJEVANJE AZBESTNE KRITINE


KROVSTVO

KROVSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
KROVSTVO | KROVSTVO ŠAKANOVIĆ, kleparstvo in manjša gradbena dela, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - KROVSTVO | KROVSTVO ŠAKANOVIĆ, kleparstvo in manjša gradbena dela, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam