KOVINARSTVO | PONUDBA tipi-top.si

Podjetje KOVINARSTVO IVANETIČ doo iz Omote pri Semiču, je sodobno družinsko podjetje z že več kot 20-letno tradicijo.

Ukvarjamo se z izdelavo manjših in srednje velikih strojnih elementov in obdelavo kovin in plastike po naročilu.

ponudbe
KOVINARSTVO - tipi-top.si


KOVINARSTVOKOVINARSTVO-2021-12-02-11-10-55.png

KOVINARSTVO

- Delujemo na področju: koroška, podravska, jugovzhodna, posavska, savinjska, primorsko-notranjska, goriška, obalno-kraška, gorenjska, pomurska, zasavska, osrednjeslovenska SlovenijaPodjetje KOVINARSTVO IVANETIČ d.o.o. iz Omote pri Semiču, je sodobno družinsko podjetje z že več kot 20-letno tradicijo.

Ukvarjamo se z izdelavo manjših in srednje velikih strojnih elementov in obdelavo kovin in plastike po naročilu. Naša proizvodnja je prilagojena na serijske izdelke, kot tudi na izdelavo posamezne in prototipske strojne dele.

Nudimo stružne in rezkalne strojne dele iz različnih vrst materiala (kovina, al, plastika / CNC in klasični stroji). Naša ponudba vsebuje tudi brušenje, varjenje, krivljenje in kaljenje. Izdelke je možno obdelati dvo in tro-dimenzionalno.

Kontrola izdelka izvajamo že pri sami izdelavi in na zahtevo stranke priložimo tudi meritveni protokol.

Dolgoletna izkušnja, redno šolan kader, izredna natančnost pri obdelavi materialov na sodobno opremljenem strojnem parku in prilagodljivost v logistiki, so pomembni dejavniki, ki primorata k tem, da smo obdržali dolgoletno tradicijo in izjemno zadovoljstvo naših strank.

Naše stranke so podjetja iz specializiranih tehničnih področji (avtomobilska industrija, robotika) in zahtevajo tehnološko zahtevne izdelke v čim krajšem času.

Naš cilj je nuditi kvalitetne storitve, pridobivati nove stranke in izpolnjevati naše znanje!


KOVINARSTVO

KOVINARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
KOVINARSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - KOVINARSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam