KNAUF SUHOMONTAŽA | PONUDBA tipi-top.si

Knauf suhomontažna - gradnja in popravki objektov. Izkušena ekipa naših mojstrov poskrbi za kakovostno in hitro izvedbo knauf suhomontažnih del ter v nadaljni fazi izvede še zaključna slikopleskarska dela.

ponudbe
KNAUF SUHOMONTAŽA - tipi-top.si


KNAUF SUHOMONTAŽAKNAUF-SUHOMONTAŽA-2021-08-08-01-22-09.jpg

KNAUF SUHOMONTAŽA

- Delujemo na področju: savinjska, zasavska, osrednjeslovenska, koroška SlovenijaKnauf suhomontažna - gradnja in popravki objektov. Izkušena ekipa naših mojstrov poskrbi za kakovostno in hitro izvedbo knauf suhomontažnih del ter v nadaljni fazi izvede še zaključna slikopleskarska dela.

Suhomontažna gradnja je nepogrešljiva praktično v vsakem domu. Poleg osnovnih funkcij, to je pregrajevanja prostorov in lepotnih popravkov na ukrivljenih stenah, je mogoče s knaufom polepšati tudi vsako običajno stanovanje. Sistem suhomontažne gradnje Knauf je nepogrešljiv pri vgradnji kamina, pregradi sten, suhih estrihih, oblogah stebrov, uravnavanju stropa, ter pri gradnji mansardnih stanovanjskih enot.

Suhomontaža s knaufom je tudi eden bolj ekoloških in zdravih načinov gradnje, saj gips vsebuje enak pH ter ima enako toplotno prevodnost, kot človeška koža, zato nudi zdravo bivalno okolje.

eko vticnica1Suhomontaža s sistemom knauf je tudi eden bolj ekoloških in zdravih načinov gradnje, saj gips vsebuje enak pH ter ima enako toplotno prevodnost, kot človeška koža, zato nudi zdravo bivalno okolje. Mavec je 100% naraven material zato nudi odlično izolacijo našim bivalnim in poslovnim prostorom. Ko se v prostoru nabere preveč vlage, jo mavec enostavno posrka skozi svoje pore, ko pa je v prostoru preveč suh zrak, jo enostavno spet odda. Lahko rečemo, da je neke vrste klimatska naprava, ki se vklopi sama, ko naš bivalni prostor to potrebuje.


KNAUF SUHOMONTAŽA

KNAUF SUHOMONTAŽA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
KNAUF SUHOMONTAŽA | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - KNAUF SUHOMONTAŽA | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam