KLEPARSTVO IN KROVSTVO | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si


Osnovna dejavnost našega podjetja temelji na izdelavi, popravilu in menjavi streh. V podjetju, z več kot tridesetletno tradicijo pri krovskih in kleparskih delih, smo si nabrali ogromno izkušenj.
KLEPARSTVO IN KROVSTVO - tipi-top.si


KLEPARSTVO IN KROVSTVOKLEPARSTVO-IN-KROVSTVO-2021-08-06-09-41-33.jpg

KLEPARSTVO IN KROVSTVO

EMIL JERKOVIČ S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaOsnovna dejavnost našega podjetja temelji na izdelavi, popravilu in menjavi streh. V podjetju, z več kot tridesetletno tradicijo pri krovskih in kleparskih delih, smo si nabrali ogromno izkušenj. Strehe prekrivamo z vrsto različnih kritin.

Strešne kritine:

Vlaknocementne plošče
Betonska
Opečna
Rheinzink
Rhepanol fk
Rhepanol hg
Bitumenska
Umetne mase
Solarne celice


KLEPARSTVO IN KROVSTVO

KLEPARSTVO IN KROVSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
KLEPARSTVO IN KROVSTVO | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - KLEPARSTVO IN KROVSTVO | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.