KLEPARSTVO | PONUDBA tipi-top.si

Kleparska dela
Žlebovi, odtočne cevi
Objekte pa je potrebno zaključiti tudi z kvalitetnimi kleparskimi izdelki. Sem spadajo predvsem žlebovi, odtočne cevi, kolena, izlivni kotlički, žlote, delitacije, razni kleparski okrasi.

ponudbe
KLEPARSTVO - tipi-top.si


KLEPARSTVOKLEPARSTVO-2021-08-06-01-10-37.jpg

KLEPARSTVO

- Delujemo na področju: jugovzhodna, posavska SlovenijaKleparska dela
Žlebovi, odtočne cevi
Objekte pa je potrebno zaključiti tudi z kvalitetnimi kleparskimi izdelki. Sem spadajo predvsem žlebovi, odtočne cevi, kolena, izlivni kotlički, žlote, delitacije, razni kleparski okrasi... Izdelani so lahko iz pocinkane pločevine v različnih barvah, alumijina ali bakra.

Napeljava strelovodne instalacije
Objekt pa lahko zavarujemo tudi z napeljavo strelovodne instalacije.


Za vaša naročila in dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo
preko kontaktnega obrazca


KLEPARSTVO

KLEPARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
KLEPARSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - KLEPARSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam