KAMINI | France T d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

KAMINI NA DRVA
Kamini na drva France Turbo imajo poleg patentirane tehnologije tudi odlično ogrevalno moč in inovativen dovod zraka v kamin. Dovod zraka v kamin na drva potuje od zgoraj navzdol in razširi toploto horizontalno.

ponudbe
KAMINI - tipi-top.si


KAMINIKAMINI-2022-02-04-12-05-50.png

KAMINI

France T d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, koroška, gorenjska, primorsko-notranjska, zasavska, obalno-kraška, pomurska, osrednjeslovenska, savinjska, jugovzhodna, posavska, goriška SlovenijaKAMINI NA DRVA
Kamini na drva France Turbo imajo poleg patentirane tehnologije tudi odlično ogrevalno moč in inovativen dovod zraka v kamin. Dovod zraka v kamin na drva potuje od zgoraj navzdol in razširi toploto horizontalno. Tak način dovoda zraka v kamin na drva omogoča, da je čas gorenja kamina +10ur, dolgotrajen ogenj v kaminu pa pomeni dolgotrajno ogrevanje.

Kamini na drva imajo ogrevalno moč med 10 in 13kw, izkoristki naših kaminov pa dosegajo kar 79%, tako je mogoče prostor od 0°do 20°C segreti v kar eni sami uri. Dobrih lastnosti, ki jih imajo kamini na drva France Turbo kar ne zmanka. Odlikuje jih tudi prostorna notranjost in tako lahko uporabljamo tudi večje kose lesa. Večino naših kaminov na drva omogoča kose lesa v velikosti 33cm, nekateri kamini pa tudi do 50cm.

Kamini na drva France Turbo so različnih dimenzij. Globina kaminov je od 477mm do 495mm, širina kaminov od 800mm do 1050mm in višina od 1442mm do 1710mm. Teža kaminov na drva pa se giblje od 128kg do 159kg. Podatke za posamezen kamin na drva si lahko pogledate spodaj s klikom na posamezni model kamina na drva.

France Turbo je podpisnik listine Flamme Verte s čimer dokazuje svojo zavezanost visokokakovostnim in okolju prijaznim kaminom.

Kamin na drva Lila je na voljo v petih izvedbah. Sama izvedbe Kamina na drva Lila je prvo na voljo v načinu enojnega stekla ali dvojnega stekla (steklo z obeh strani). Se pravi v drugem načinu lahko spremljamo toplino ognja z obeh strani. Naslednji izvedbeni načini kamina Lila pa so klasični kot pri vseh naših kaminih na drva. Lahko ga namestimo na steno kot stenski kamin, na tla kot kamin z nogo ali pa kot viseči kamin. Ko se odločite za vrsto kamina in način postavitve sledi samo še v kakšni barvni kombinaciji bo vaš kamin na drva.


KAMINI

KAMINI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
KAMINI | France T d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - KAMINI | France T d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam