KAJ DELAMO | STUDIO AB d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Smo mlado slovensko podjetje, ki se ukvarja s projektiranjem celotnega arhitekturnega spektra.

Vsakega projekta se lotimo temeljito in skrbno.
KAJ DELAMO - tipi-top.si


KAJ DELAMOKAJ-DELAMO-2021-11-22-12-38-41.jpg

KAJ DELAMO

STUDIO AB d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, jugovzhodna, podravska, posavska, goriška, zasavska, obalno-kraška, koroška, savinjska, gorenjska, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska SlovenijaSmo mlado slovensko podjetje, ki se ukvarja s projektiranjem celotnega arhitekturnega spektra.

Vsakega projekta se lotimo temeljito in skrbno. Vaše zaupanje nam veliko pomeni, zato vam želimo ponuditi največ.

Zavezujemo se da bomo vsak zaupan projekt prevzeli z vsem spoštovanjem in ga realizirali po vaših željah in pričakovanjih. Dober glas se sliši v deveto vas. To je pregovor, ki še kako drži. Najpomembnejše nam je, da ste z našimi storitvami zadovoljni, da uspešno rešimo še najmanjšo težavo in da vas uspemo preko prostorske rešitve, popeljati do popolnega bivanjskega okolja. Dobre ideje, popolni projekti in zadovoljne stranke so naša inspiracija pri delu.


KAJ DELAMO

KAJ DELAMO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
KAJ DELAMO | STUDIO AB d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - KAJ DELAMO | STUDIO AB d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.