Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije | GUTNIK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Padavinsko vodo je potrebno na pravilen način odvesti s povoznih in pohodnih površin, strehe in povsod tam, kjer ne želimo, da se nam ob vsakem deževju nabere voda, ki bi nam lahko kasneje delala težave. Kanalizacijo meteornih voda se opravi s PVC cevmi, ki morajo biti glede na prispevno površino ustrezno predimenzionirane.
Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije - tipi-top.si


Izvedba meteorne in fekalne kanalizacijeIzvedba-meteorne-in-fekalne-kanalizacije-2021-04-19-06-41-20.jpg

Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije

GUTNIK d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, primorsko-notranjska SlovenijaPadavinsko vodo je potrebno na pravilen način odvesti s povoznih in pohodnih površin, strehe in povsod tam, kjer ne želimo, da se nam ob vsakem deževju nabere voda, ki bi nam lahko kasneje delala težave. Kanalizacijo meteornih voda se opravi s PVC cevmi, ki morajo biti glede na prispevno površino ustrezno predimenzionirane. V primeru, da so cevi na mestu, ki je težje obremenjeno (promet), je potrebno cevi tudi ustrezno obbetonirati.

Izdelamo vam tudi kompletno fekalno kanalizacijo iz objekta (do čistilne naprave, javne kanalizacije,...).


Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije

Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije | GUTNIK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izvedba meteorne in fekalne kanalizacije | GUTNIK d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386