Izsuševanje | PONUDBA tipi-top.si


Izsuševanje po kvaliteti ustreza naravnemu izsuševanju, poleg tega pa je mnogo hitrejše. Cilj umetnega izsuševanja je povečati sposobnost sprejemanja vlage iz gradbenih materialov.
Izsuševanje - tipi-top.si


IzsuševanjeIzsuševanje-2021-08-11-12-17-58.jpg

Izsuševanje

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaIzsuševanje po kvaliteti ustreza naravnemu izsuševanju, poleg tega pa je mnogo hitrejše. Cilj umetnega izsuševanja je povečati sposobnost sprejemanja vlage iz gradbenih materialov. To lahko dosežemo na dva načina:

Ogrevanje vlažnega zraka: zrak lahko pri 10 °C in pri 70% relativni vlažnosti sprejme še 3 g/m3, če pa ga ogrejemo na 25 °C, lahko sprejme še 16 g/m3.
S sušenjem vlažnega zraka: z razvlaževanjem zraka na 30% relativne vlage se lahko doseže razlika, in sicer lahko v prostoru pri 20 °C in pri 70% relativni vlažnosti odvzamemo 5 g/m3 vode iz zraka. Pri enaki temperaturi in 30% relativni vlažnosti pa lahko odvzamemo 12 g/m3 vode iz zraka. Kombinacija ogrevanja in razvlaževanja je zelo učinkovita. Ker pa je strošek električne energije veliko večji pri ogrevanju, kot pri razvlaževanju, moramo opremo optimalno porazdeliti, tako da dosežemo čim boljši izkoristek glede na strošek in čas.


Izsuševanje

Izsuševanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Izsuševanje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izsuševanje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.