Izposoja gradbenih odrov | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Za potrebe gradnje ali za druge namembnosti si lahko pri nas izposodite gradbeni oder, ki vam ga pripeljemo na objekt ter ga tudi montiramo. Za zahtevnejše projekte je dobro, da nam predhodno posredujete načrt objekta in situacijo terena, kar olajša naše in vaše delo na sami lokaciji.
Izposoja gradbenih odrov - tipi-top.si


Izposoja gradbenih odrovIzposoja-gradbenih-odrov-2021-08-14-12-24-53.jpg

Izposoja gradbenih odrov

MP Pirc d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaZa potrebe gradnje ali za druge namembnosti si lahko pri nas izposodite gradbeni oder, ki vam ga pripeljemo na objekt ter ga tudi montiramo. Za zahtevnejše projekte je dobro, da nam predhodno posredujete načrt objekta in situacijo terena, kar olajša naše in vaše delo na sami lokaciji.

Ko z delom zaključite in odra več ne potrebujete, nas samo pokličite in gradbeni oder pridemo pospraviti.

Naša profesionalna postavitev gradbenega odra vam zagotavlja, da lahko delo nemoteno opravljat in nimate nobenih dodatnih skrbi, saj za celoten postopek poskrbimo mi.


Izposoja gradbenih odrov

Izposoja gradbenih odrov

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Izposoja gradbenih odrov | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izposoja gradbenih odrov | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386