Izolacija podstrešij | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si


Izgradnja podstrešij in izolacija

Zanesljivost
Pod streho se pokaže, koliko je kakšen gradbeni material vreden. Mavčne plošče v povezavi z izolacijskim slojem ščitijo pred mrazom pozimi in visokimi temperaturami poleti; prispevajo k zrakotesnosti in regulirajo zračno klimo.
Izolacija podstrešij - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Izolacija podstrešijIzolacija-podstrešij-2021-10-11-03-37-59.jpg

Izolacija podstrešij

MATJAŽ PUSTAVRH S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaIzgradnja podstrešij in izolacija

Zanesljivost
Pod streho se pokaže, koliko je kakšen gradbeni material vreden. Mavčne plošče v povezavi z izolacijskim slojem ščitijo pred mrazom pozimi in visokimi temperaturami poleti; prispevajo k zrakotesnosti in regulirajo zračno klimo. V primeru požara lahko - ker so negorljive - rešujejo tudi življenja. In poskrbijo, da hrup ostane tam, kamor tudi spada - namreč zunaj. Suhomontaža pomeni zanesljivost v vseh pogledih. Nenazadnje dokazujejo to tudi preizkušene konstrukcije in sistemi in certifikat ISO 9001.

Požarna zaščita
Za izdelavo obloge uporabimo ognjevarne gips plošče 15 mm, in sicer kot enoslojno oblogo, kadar želimo doseči požarno zaščito F 30, in kot dvoslojno oblogo, kadar želimo doseči požarno zaščito F 60. Podkonstrukcijo, na katero pritrdimo oblogo, izdelamo iz lesenih letev ali stropnih C-profilov 60/27, ki morajo biti pritrjeni v medsebojnem razmaku maks. 40 cm. Enostavno pritrjevanje in izravnavanje je mogoče z direktnimi obešali. Ognjevarne gips plošče montiramo tako, da s svojimi vzdolžnimi robovi ležijo pravokotno na montažne letve oz. profile, pritrjujemo pa jih z vijaki v razmaku 17 cm. Po zaključenem pritrjevanju zafugiramo stične fuge, stike plošč in pritrdilna mesta.

Namen:

z relativno cenovno ugodno izvedbo lahko neizkoriščeno podstrešje spremenimo v bivalni prostor Obloga v kombinaciji z mineralno volno ( zvočna in toplotna izolacija ) zagotavlja visoko udobje bivanja.
Prednosti:

cenovno ugodna pridobitev dodatnega bivalnega prostora
odlična toplotna in zvočna izolacija
majhna teža konstrukcije
ognje odpornost
hitra izvedba - takojšnje bivanje


Izolacija podstrešij

Izolacija podstrešij

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Izolacija podstrešij | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izolacija podstrešij | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.