Izkopi | PONUDBA tipi-top.si


Vsaka gradnja se začne z izkopom gradbene jame in kakovostno utrditvijo terena.
s2Vsaka gradnja se začne z izkopom gradbene jame in kakovostno utrditvijo terena.
Izkopi - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
IzkopiIzkopi-2021-08-08-10-07-40.jpg

Izkopi

- Delujemo na področju: jugovzhodna, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska SlovenijaVsaka gradnja se začne z izkopom gradbene jame in kakovostno utrditvijo terena.
s2Vsaka gradnja se začne z izkopom gradbene jame in kakovostno utrditvijo terena. V podjetju … izvajamo zemeljske izkope vseh vrst. Ločimo jih glede na vrsto tal, širino in globino izkopa ter način izkopa. Zakaj je to pomembno? Pri mehkejših zemljinah zaradi večje varnosti in lažjega rušenja sten (izkopa) izkop opravljamo pod nagibom, pri trših zemljinah pa ga lahko opravimo tudi navpično, vendar največ do globine dveh metrov.

Poleg tega zagotavljamo izkope za predpripravo rovov za komunalne in druge priključke, ki bodo bodočemu objektu omogočili funkcionalnost. Po naročilu izvajamo torej tudi izkope za napeljavo vodovoda, plinovoda, elektrike in kanalizacije. Ponekod priključitev objektov na javno kanalizacijo še ni mogoč, zato nudimo tudi izkop jame za pripravo greznice ali vgradnjo čistilne naprave.


Izkopi

Izkopi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Izkopi | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izkopi | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386