Izkopi | Štefan Černivec s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Z našimi bagri, velikostih od najmanjšega (1,2t) do velikega (17t), in z usposobljeno ekipo, vam uredimo velike izkope za stanovanjske hiše, kmetijske objekte in podobno ter manjše, kot so izkopi za vodo, elektriko, meteorne in fekalne kanalizacije itd.!.
Izkopi - tipi-top.si


IzkopiIzkopi-2021-02-27-11-22-42.jpg

Izkopi

Štefan Černivec s.p. - Delujemo na področju: zasavska, gorenjska, goriška, pomurska, posavska, osrednjeslovenska, podravska, savinjska, obalno-kraška, jugovzhodna, primorsko-notranjska, koroška SlovenijaZ našimi bagri, velikostih od najmanjšega (1,2t) do velikega (17t), in z usposobljeno ekipo, vam uredimo velike izkope za stanovanjske hiše, kmetijske objekte in podobno ter manjše, kot so izkopi za vodo, elektriko, meteorne in fekalne kanalizacije itd.!


Izkopi

Izkopi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Izkopi | Štefan Černivec s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izkopi | Štefan Černivec s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.