Izdelava napuščev | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si

Pogost problem, ki se pojavlja v gradbeništvu pri izdelavi napuščev ali fasadnih oblog, je izbor ustreznega materiala, ki ga bomo lahko obdelali z zaključnim ometom. Pri izdelavi frčad pa je zaradi pomanjkanja prostora pomembno, da je izbran material tudi dobra toplotna izolacija.

ponudbe
Izdelava napuščev - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Izdelava napuščevIzdelava-napuščev-2021-10-11-03-41-54.jpg

Izdelava napuščev

MATJAŽ PUSTAVRH S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaPogost problem, ki se pojavlja v gradbeništvu pri izdelavi napuščev ali fasadnih oblog, je izbor ustreznega materiala, ki ga bomo lahko obdelali z zaključnim ometom. Pri izdelavi frčad pa je zaradi pomanjkanja prostora pomembno, da je izbran material tudi dobra toplotna izolacija.

Vsem zahtevam odgovarjajo Wedi plošče, katerih osnova je ekstrudirani polystyrol, obojestransko obložen s stekleno mrežo in posebno malto, ki daje ploščam dodatno stabilnost in so idealna podloga za dekorativni omet.

Glavne prednosti:

Majhna teža in velika upogibna trdnost
100% vodoodpornost in odlična toplotna izolacija
temperaturna obstojnost od –50 do +75 stopinj
neomejena možnost oblikovanja
ravna podlaga za vse vrste ometov, keramiko, kamen ali mozaik


Izdelava napuščev

Izdelava napuščev

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Izdelava napuščev | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izdelava napuščev | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam