Izdelava in obnova fasade | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Ste tudi vi spoznali, da je čas za kvalitetno prenovo fasade? Vaša odločitev je prava in vam zagotavlja tudi velike prihranke denarja.

Fasada je dejansko eden izmed najbolj pomembnih elementov bivalnega objekta.

ponudbe
Izdelava in obnova fasade - tipi-top.si


Izdelava in obnova fasadeIzdelava-in-obnova-fasade-2021-08-14-12-13-28.jpg

Izdelava in obnova fasade

MP Pirc d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, savinjska, zasavska SlovenijaSte tudi vi spoznali, da je čas za kvalitetno prenovo fasade? Vaša odločitev je prava in vam zagotavlja tudi velike prihranke denarja.

Fasada je dejansko eden izmed najbolj pomembnih elementov bivalnega objekta. Varuje namreč pred vremenskimi vplivi, onemogoča toplotne mostove ter skrbi tako za ustrezno izoliranost hiše kot tudi za to, da hiša diha. Pomena kvalitetno izvedene fasade se še posebej zavedamo v zadnjih letih, saj se je izkazalo, kako velike izgube energije prinašajo slabo izolirane stavbe.


Kvalitetni fasadni sistemi po ugodnih cenah

Fasaderstvo je izjemno napredovalo in danes pri delu uporabljamo najsodobnejše ter preverjene materiale, ki dodatno izboljšajo lastnosti vašega doma in vam resnično zagotovijo udobno ter energetsko varčno bivalno okolje.

Kvalitetna izolacija fasade svojo nalogo opravlja tako poleti pri hlajenju, kot tudi pozimi pri ohranjanju toplote, zato so dobro izbrani materiali in strokovna izvedba na prvem mestu. Z našim znanjem in izkušnjami vam bomo zato z veseljem svetovali in skupaj izbrali najboljšo rešitev za vaš dom, ki bo tudi cenovno dostopna.


Investicija v obnovo fasade se povrne že v 5 letih!

Fasada je eden najpomembnejših dejavnikov, ki vplivajo na energetsko učinkovitost objekta. Z vgradnjo ustreznega fasadnega sistema je mogoče namreč mnogo prihraniti, saj je vaš objekt primerno izoliran in pozimi prihranite pri kurjavi, poleti pa pri hlajenju hiše. Zaradi slabe toplotne izoliranosti lahko izgubite kar 40 % energije, medtem ko se je izkazalo, da kvalitetna toplotna obnova fasade in zamenjava starih oken z novimi zmanjša stroške ogrevanja kar do 60 %.


Nudimo vam profesionalne fasaderske storitve:

izdelava toplotno izolacijske fasade,
popravilo razpok na fasadi,
izdelava napuščev na fasadah,
izdelava barvne sheme na željo naročnika.


Izdelava in obnova fasade

Izdelava in obnova fasade

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Izdelava in obnova fasade | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izdelava in obnova fasade | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam