Izdelava in oblazinjenje po meri | PONUDBA tipi-top.si

Obnova in prenova
Imate doma pohištvo, ki odlično pristoji prostoru in ima za vas veliko sentimentalno vrednost, vendar je staro in obrabljeno? Včasih je potrebna le menjava polnila ali prevleke, da je pohištvo videti kot novo, obenem pa še vedno preverjeno pristoji vašemu domu. Material izberemo glede na udobje, vaše potrebe, vzdrževanje, prijetnost na dotik in življenjsko dobo.

ponudbe
Izdelava in oblazinjenje po meri - tipi-top.si


Izdelava in oblazinjenje po meriIzdelava-in-oblazinjenje-po-meri-2021-03-22-08-00-37.jpg

Izdelava in oblazinjenje po meri

- Delujemo na področju: jugovzhodna, zasavska, posavska, gorenjska, pomurska, primorsko-notranjska, savinjska, podravska, obalno-kraška, koroška, goriška, osrednjeslovenska SlovenijaObnova in prenova
Imate doma pohištvo, ki odlično pristoji prostoru in ima za vas veliko sentimentalno vrednost, vendar je staro in obrabljeno? Včasih je potrebna le menjava polnila ali prevleke, da je pohištvo videti kot novo, obenem pa še vedno preverjeno pristoji vašemu domu. Material izberemo glede na udobje, vaše potrebe, vzdrževanje, prijetnost na dotik in življenjsko dobo. Pri storitvi upoštevamo vaše želje ter vam svetujemo najugodnejšo in najprimernejšo rešitev. Na podoben način se lotimo tudi obnov in prenov gostinskih objektov ter blazin za navtiko in caravaning. Dajte staremu in obrabljenemu pohištvu priložnost, da zasije v novi luči!

Ponujamo obnovo, prenovo in oblazinjenje:

sedežnih garnitur
dvosedov in enosedov
postelj
stolov
vhodnih vrat
gostinskih objektov
frizerskih salonov
avtoprevlek
retro pohištva
plovil
oldtimerjev
Izdelava in oblazinjenje po meri
Pohištvo z dodatki je središče vsakega bivalnega prostora, zato so njegov izgled, kakovost in udobje zelo pomembni. Na podlagi vaših želja in potreb ter z našimi izkušnjami in strokovnostjo poiščemo najprimernejši dizajn. Za udobje in kakovost poskrbimo z ergonomskim oblikovanjem, vzmetenjem, mehkejšimi ali tršimi blazinami, z izbiro različnih trpežnih materialov, tudi nealergenskimi. Naša prednost je vizualizacija vaših želja. Dosledno opravljamo celotno storitev od izmere prostora, izdelave, dostave do montaže.

Ponujamo izdelavo in oblazinjenje po meri:

sedežnih garnitur
postelj
ležišč
prevlek za dostavna in tovorna vozila
protizvočno tapeciranje vhodnih vrat
vrtnih blazin
prtov
zaves
pregrinjal za stole
otroških igral


Izdelava in oblazinjenje po meri

Izdelava in oblazinjenje po meri

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Izdelava in oblazinjenje po meri | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Izdelava in oblazinjenje po meri | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam