Infrardeče ogrevanje | EMUNDIA d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

IR ogrevanje je v zadnjih časih namreč čedalje bolj popularno med najrazličnejšimi uporabniki. Odlično namreč nadomešča toplotne izgube stavbe, hkrati pa omogoča visoke prihranke energije.

ponudbe
Infrardeče ogrevanje - tipi-top.si


Infrardeče ogrevanjeInfrardeče-ogrevanje-2021-11-28-11-16-00.jpg

Infrardeče ogrevanje

EMUNDIA d.o.o - Delujemo na področju: podravska, primorsko-notranjska, koroška, obalno-kraška, savinjska, posavska, gorenjska, zasavska, pomurska, goriška, jugovzhodna, osrednjeslovenska SlovenijaIR ogrevanje je v zadnjih časih namreč čedalje bolj popularno med najrazličnejšimi uporabniki. Odlično namreč nadomešča toplotne izgube stavbe, hkrati pa omogoča visoke prihranke energije. Pri trgovini Emundia smo za vas pripravili pesto ponudbo različnih IR panelov, s pomočjo katerih boste lahko na kakovosten način ogrevali najrazličnejše prostore. Izbirate lahko med različnimi oblikami ter estetskim izgledom panelov, odločite pa se lahko tudi za konvekcijske panele.Čeprav se včasih ni izplačalo ogrevati s pomočjo električne energije, pa se je danes situacija nekoliko spremenila. Tovrsten način ogrevanja čedalje bolj raste ter se širi, saj postaja elektrika najcenejši energent na trgu. Elektriko danes pridobivamo tudi iz čedalje več virov, zato je infrardeče ogrevanje še posebej primerno za domovanja, ki svojo električno energijo pridobivajo s pomočjo sončne energije. S sodobnimi infrardečimi napravami je mogoče ogreti prav vsak prostor v našem domu, za ogrevanje sanitarne vode pa bodo poskrbeli odlični sodobni bojlerji. Prihranek je seveda mogoč le z uporabo novodobnih naprav, ter zamenjavo starih električnih radiatorjev, ki porabijo ogromno električne energije.Katere prostore je mogoče ogrevati s pomočjo IR ogrevanja?Namestiti jih je mogoče kamorkoli. V različnih hišah, stanovanjih ali apartmajih jih lahko namestite na steno ali strop, saj so zelo lahke teže. Namestiti jih je mogoče v vsak prostor, ki se nahaja v zgradbi. Idealno jih je uporabljati v prehodnih obdobjih, saj lahko prihranki znesejo tudi do 70%, v primerjavi s kurjavo na olje ali plin.


Infrardeče ogrevanje

Infrardeče ogrevanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Infrardeče ogrevanje | EMUNDIA d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Infrardeče ogrevanje | EMUNDIA d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam