Informacijska tehnologija | Nimbis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Svetujemo vam pri izgradnji IT sistemov, prilagojenih potrebam vaše dejavnosti. Informacijska tehnologija je zahtevna tehnološka panoga in zahteva visoko usposobljen kader.

ponudbe
Informacijska tehnologija - tipi-top.si


Informacijska tehnologijaInformacijska-tehnologija-2021-11-29-12-05-23.jpg

Informacijska tehnologija

Nimbis d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, osrednjeslovenska, obalno-kraška, zasavska, goriška, gorenjska, jugovzhodna, koroška, savinjska, primorsko-notranjska, podravska, posavska SlovenijaSvetujemo vam pri izgradnji IT sistemov, prilagojenih potrebam vaše dejavnosti. Informacijska tehnologija je zahtevna tehnološka panoga in zahteva visoko usposobljen kader. Zaposliti usposobljenega strokovnjaka predstavlja velik strošek za podjetje. Zato je za vas ugodneje, da najamete nas. Mi bomo poskrbeli za vaše potrebe, ter vam ponudili optimalne rešitve zanje. Ob minimalnih stroških vam bodo na razpolago vrhunski strokovnjaki iz različnih področij IT tehnologije. Svetujemo vam pri izbiri programske in strojne opreme. Prav tako smo vam na voljo za izvedbo izbranih rešitev. Načrtovane rešitve tudi dobavimo, montiramo in instaliramo programsko opremo, pripravimo za uporabo ter poskrbimo za nemoteno delovanje sistema. Svetujemo vam pri izbiri programske in strojne opreme za opravljanje vaše dejavnosti, prav tako pa smo vam na voljo za izvedbo izbranih rešitev.


Informacijska tehnologija

Informacijska tehnologija

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Informacijska tehnologija | Nimbis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Informacijska tehnologija | Nimbis d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam