Inženiring | PONUDBA tipi-top.si

Vse storitve inženiringa izvajamo s strokovno usposobljenimi sodelavci in zunanjimi sodelavci, s katerimi uspešno sodelujemo več let. Med nami so specializirani in v praksi preizkušeni strokovnjaki z vseh področij.

ponudbe
Inženiring - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
InženiringInženiring-2021-08-11-12-19-10.jpg

Inženiring

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaVse storitve inženiringa izvajamo s strokovno usposobljenimi sodelavci in zunanjimi sodelavci, s katerimi uspešno sodelujemo več let. Med nami so specializirani in v praksi preizkušeni strokovnjaki z vseh področij.

Gradbeni nadzor nad gradnjo
Gradbeni nadzor nad gradnjo objektov oziroma izvajanjem del opravljamo z redno prisotnostjo na gradbišču v smislu stalne kontrole nad:

količino izvedenih gradbenih del,
kakovostjo izvedbe gradbenih del, gradbenih proizvodov, materialov, inštalacij in tehnoloških naprav
usklajevanjem del vseh udeležencev pri gradnji,
nadzor nad uresničevanjem investicijskih programov,
nadzor nad izvedbo v skladu z zahtevami posameznih soglasodajalcev,
spoštovanjem dogovorjenih rokov izgradnje,
nadzorom nad izvedbo v skladu z zahtevami in pogoji izdanega gradbenega dovoljenja.


Inženiring

Inženiring

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Inženiring | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Inženiring | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam