Inštrukcije | PONUDBA tipi-top.si


Zakaj naše inštrukcije?
V Učnem centru Prem nudimo učinkovito in posameznikom prilagojeno razlago šolske snovi. Zaradi večletnih izkušenj in poučevanja učencev številnih slovenskih osnovnih in srednjih šol se dobro zavedamo zahtev, ki jih imajo te šole.
Inštrukcije - tipi-top.si


InštrukcijeInštrukcije-2022-01-07-12-07-10.png

Inštrukcije

- Delujemo na področju: koroška, primorsko-notranjska, posavska, jugovzhodna, osrednjeslovenska, gorenjska, goriška, savinjska, zasavska, pomurska, obalno-kraška, podravska SlovenijaZakaj naše inštrukcije?
V Učnem centru Prem nudimo učinkovito in posameznikom prilagojeno razlago šolske snovi. Zaradi večletnih izkušenj in poučevanja učencev številnih slovenskih osnovnih in srednjih šol se dobro zavedamo zahtev, ki jih imajo te šole. Posledično smo lahko pri poučevanju usmerjeni na želen rezultat, ki ga tudi hitreje dosežemo. Vse pogosteje naše inštrukcije koristijo tudi učenci in dijaki, ki želijo kvalitetno razlago po meri in imajo višje učne ambicije.

Na kakšen način potekajo?
Poučevanja se lotevamo osredotočeno, s poudarkom na reševanju primerov, kar je za učence najhitrejša in najzanimivejša metoda usvajanja novega znanja. Pred začetkom dela opredelimo posameznikova šibka področja in učne zahteve, nato pa se tematike lotimo sistematično. Med razlago preverjamo razumevanje in naenkrat podamo razlago v takšnem obsegu, kot jo je učenec sposoben doumeti. Domače delo učenca je vedno le v okviru razlage, ki smo jo podali na uri inštrukcij.


Inštrukcije

Inštrukcije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Inštrukcije | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Inštrukcije | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.