IZVEDBA HIDROIZOLACIJE | FAMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Hidroizolacija je nujna in zanesljiva zaščita pred vplivi meteorne vode. Zaščiti tudi pred vlago in drugimi vremenskimi pojavi.

ponudbe
IZVEDBA HIDROIZOLACIJE - tipi-top.si


IZVEDBA HIDROIZOLACIJEIZVEDBA-HIDROIZOLACIJE-2021-08-08-10-05-42.jpg

IZVEDBA HIDROIZOLACIJE

FAMA d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, osrednjeslovenska SlovenijaHidroizolacija je nujna in zanesljiva zaščita pred vplivi meteorne vode. Zaščiti tudi pred vlago in drugimi vremenskimi pojavi. Vdor vode lahko povzroči v našem objektu veliko škode, zato se tukaj ne splača varčevati. Posebej pomembna je hidroizolacija v stiku objekta s tlemi in hidroizolacija strehe.

Kaj je treba izolirati? Balkone, terase, ravne strehe, stik stavbe s terenom in temeljno ploščo je potrebno izolirati proti vdoru vode z neprekinjenim slojem poliuretanske ali bitumenske hidroizolacije.


IZVEDBA HIDROIZOLACIJE

IZVEDBA HIDROIZOLACIJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
IZVEDBA HIDROIZOLACIJE | FAMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - IZVEDBA HIDROIZOLACIJE | FAMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam