IZTERJAVA DOLGOV | Pravna pisarna d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Želite ukrepati takoj?
PRAVNA IZTERJAVA DOLGOV V 24H.

Terjatve je mogoče po sodni poti izterjati z uvedbo izvršilnega postopka na podlagi:

izvršilnega naslova ali
na podlagi verodostojne listine.
IZTERJAVA DOLGOV - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
IZTERJAVA DOLGOVIZTERJAVA-DOLGOV-2021-11-30-11-31-40.jpg

IZTERJAVA DOLGOV

Pravna pisarna d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, goriška, podravska, pomurska, koroška, gorenjska, jugovzhodna, zasavska, primorsko-notranjska, posavska SlovenijaŽelite ukrepati takoj?
PRAVNA IZTERJAVA DOLGOV V 24H.

Terjatve je mogoče po sodni poti izterjati z uvedbo izvršilnega postopka na podlagi:

izvršilnega naslova ali
na podlagi verodostojne listine.
Ali sploh pričeti z izterjavo?

Izterjava neplačanih računov pogosto povzroča veliko nezadovoljstva, neizterjava pa na drugi strani vodi v težave z likvidnostjo. Zato je neizbežno opravljati neprijetno izterjavo svojih poslovnih partnerjev, kar neugodno vpliva na odnose z njimi in onemogoča nemoteno opravljanje dejavnosti.

Je izterjava vedno uspešna?

V postopku izterjave se upniki soočate z zapletenimi in dolgotrajnimi sodnimi postopki. Ampak vsi ti postopki Vam ne zagotavljajo uspešnosti izterjave. Ravno tako Vam nihče ne zagotavlja, da bodo Vaši dolžniki po določenem času še vedno poslovali in tako sploh imeli možnost poplačila dolga. Nestrokovna izterjava s pomanjkanjem izkušenj dodatno povečuje tveganje izgube Vaših sredstev oziroma omejuje uspešnost izterjave in omogoča dolžnikom izogibanje plačilu dolga.

Kako se lotiti optimalne izterjave?

Kot specializirano podjetje za izterjavo, Vam svetujemo glede realnih pričakovanj v procesu izterjave, omogočamo optimalne rešitve tako v izvensodnem, kot v sodnem postopku. Takšno vodenje postopkov pomeni:

ustrezno obvladovanje stroškov,
hitro in učinkovito spremljanje procesa izterjave ter pomembnih sprememb pri poslovanju Vaših dolžnikov, kar realno zmanjšuje Vaše tveganje in pogojuje uspešnost izterjave.


Želite ukrepati takoj?
PRAVNA IZTERJAVA DOLGOV V 24H.


Kakšne vrste izterjav so možne?

1. izterjava v okviru izvensodnega postopka:

oprava poizvedb o dolžnikovem premoženju,
sestava opominov dolžnikom, odgovorov na opomine upnikov, pozivov k plačilu obveznosti, sestava izvensodnih dogovorov,
svetovanje o možnostih izterjave in uspešnosti postopka,
izdelava pisnih pravnih mnenj,
upravljanje s terjatvami upnikov.

2. izterjava v okviru sodnega postopka:

pomoč in svetovanje pri pripravi izvršilnih predlogov na podlagi verodostojne listine (računa, menice, izpiska iz poslovnih knjig itd.) ali izvršilnega naslova (sodne odločbe, notarske listine itd.),
pomoč in svetovanje pri pripravi poizvedb o dolžnikovem premoženju (poizvedba o zaposlitvi, poizvedba o lastništvu nepremičnin in motornih vozil, poizvedba o računih pri bankah in hranilnicah, poizvedba o davčni številki, prebivališču in
drugih osebnih podatkih, poizvedba o lastništvu vrednostnih papirjev),
pomoč in svetovanje pri pripravi vlog, zlasti urgenc, predlogov za nadaljevanje postopka, za postavitev izvršitelja, za opravo rubeža, za podaljšanje roka, delnega ali celotnega umika izvršilnega predloga oziroma izvršilnega sredstva, potrditev
pravnomočnosti ter drugih predlogov in vlog, potrebnih za pospešitev postopka, odloga za izvršbo,
pomoč in svetovanje pri pripravi obrazloženih vlog, zlasti dopolnitev izvršbe z novim izvršilnim sredstvom, odgovora na ugovor, ugovora zoper sklep o izvršbi, zahteve za sodno presojo izvršiteljevih stroškov, predloga za predložitev
dolžnikovega premoženja, za nadaljevanje izvršbe s pravnimi nasledniki izbrisane družbe, predloga za izdajo odredbe za nasilni vstop ter drugih potrebnih vlog, pomoč in svetovanje pri pripravi predlogov začasnih in prehodnih odredb ter
ugovorov zoper te.


3. pridobitev javnih listin:

zemljiškoknjižnih izpiskov, izpiskov iz sodnega registra ter drugih izpiskov in podatkov, potrebnih za uspešno izterjavo.


IZTERJAVA DOLGOV

IZTERJAVA DOLGOV

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
IZTERJAVA DOLGOV | Pravna pisarna d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - IZTERJAVA DOLGOV | Pravna pisarna d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.