IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI | EbiMont, trgovina in storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

V mizarski delavnici vam izdelamo pohištvo po vaših željah in okusu. Na podlagi večletnih izkušenj, vam lahko svetujemo pri projektiranju posameznih kosov pohištva.

ponudbe
IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI - tipi-top.si


IZDELAVA POHIŠTVA PO MERIIZDELAVA-POHIŠTVA-PO-MERI-2021-11-25-11-30-14.jpg

IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI

EbiMont, trgovina in storitve, d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, goriška, osrednjeslovenska, posavska, pomurska, obalno-kraška, zasavska, savinjska, podravska, koroška, jugovzhodna, primorsko-notranjska SlovenijaV mizarski delavnici vam izdelamo pohištvo po vaših željah in okusu. Na podlagi večletnih izkušenj, vam lahko svetujemo pri projektiranju posameznih kosov pohištva. Tako vam novi kosi pohištva ne bodo samo krasili stanovanja, ampak bodo tudi dejansko uporabni. Izdelava pohištva se opravlja izključno po naročilu. Za izdelavo pohištva uporabljamo samo vrhunske materijale - pretežno Nemške. Pri izdelavi pohištva smo omejeni samo toliko, kolikor nas omejujejo same lastnosti uporabljenih materijalov in barv.Poleg same izdelave pohištva vam lahko ponudimo tudi dodelavo, predelavo, popravilo, obnovo in montažo že obstoječega ali novega pohištva vseh blagovnih znamk in cenovnih razredov.Ponudimo vam lahko naslednje vrste mizarskih storitev:

izdelava pohištva
dodelava pohištva
predelava pohištva
montaža pohištva
popravilo pohištva
obnova pohištva


IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI

IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI | EbiMont, trgovina in storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - IZDELAVA POHIŠTVA PO MERI | EbiMont, trgovina in storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam