IZDELAVA ESTRIHOV | Fomes gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Estrihi (strojni tlaki) so prevleke iz betona, položena na nosilno konstrukcijo ali posredno na izolacijski sloj. So najpogostejša podlaga za polaganje parketa, keramike in podobno.
IZDELAVA ESTRIHOV - tipi-top.si


IZDELAVA ESTRIHOVIZDELAVA-ESTRIHOV-2021-08-13-11-51-55.jpg

IZDELAVA ESTRIHOV

Fomes gradbeništvo d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna SlovenijaEstrihi (strojni tlaki) so prevleke iz betona, položena na nosilno konstrukcijo ali posredno na izolacijski sloj. So najpogostejša podlaga za polaganje parketa, keramike in podobno. Zmes betona se nanese v prostor, kjer se nato strojno poravna in zgladi.


IZDELAVA ESTRIHOV

IZDELAVA ESTRIHOV

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
IZDELAVA ESTRIHOV | Fomes gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - IZDELAVA ESTRIHOV | Fomes gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.