IR paneli in IR ogrevanje | EKOSEN D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si


Nudimo vam izredno kvalitetne grelne IR panele z do 15-letno garancijo. Smo vodilno podjetje na področju IR-ogrevanja v Sloveniji in na Hrvaškem z najvišjo Platisto bonitetno odličnostjo AAA.
IR paneli in IR ogrevanje - tipi-top.si


IR paneli in IR ogrevanjeIR-paneli-in-IR-ogrevanje-2021-11-28-11-19-29.png

IR paneli in IR ogrevanje

EKOSEN D.O.O. - Delujemo na področju: koroška, savinjska, gorenjska, osrednjeslovenska, posavska, pomurska, goriška, primorsko-notranjska, obalno-kraška, podravska, jugovzhodna, zasavska SlovenijaNudimo vam izredno kvalitetne grelne IR panele z do 15-letno garancijo. Smo vodilno podjetje na področju IR-ogrevanja v Sloveniji in na Hrvaškem z najvišjo Platisto bonitetno odličnostjo AAA. Razvili smo tudi prvi IR Sun WiFi regulator (IR Sun) na svetu, ki je prilagojen za IR-ogrevanje in tako dodatno prihranite do 25 % v primerjavi s klasičnimi termostati. Naš IR Sun regulator je na mednarodnem sejmu 51. MOS (Celjski sejem) prejel srebrno priznanje za razvoj.


Znižajte stroške ogrevanja za 60 % z občutno nižjo investicijo. Smo specialisti za celovite rešitve IR ogrevanja. Obiščite nas v naših salonih v Mengšu (pri Ljubljani), v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru), v Kopru in Zagrebu. Nudimo vam brezplačen ogled ter meritve vaših prostorov in vam po želji pripravimo optimalno ponudbo ter izračunamo vaš letni prihranek.


IR paneli in IR ogrevanje

IR paneli in IR ogrevanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
IR paneli in IR ogrevanje | EKOSEN D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - IR paneli in IR ogrevanje | EKOSEN D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.