IR ogrevanje | ELPAN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

IR ogrevanje je varno!
Najbolj enostaven primer infrardečega ogrevanja je sonce. To naravno sevanje greje človeštvo že od nekdaj.

ponudbe
IR ogrevanje - tipi-top.si


IR ogrevanjeIR-ogrevanje-2021-11-28-12-16-14.jpg

IR ogrevanje

ELPAN d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, osrednjeslovenska, zasavska, savinjska, pomurska, koroška, goriška, gorenjska, posavska, jugovzhodna, podravska, primorsko-notranjska SlovenijaIR ogrevanje je varno!
Najbolj enostaven primer infrardečega ogrevanja je sonce. To naravno sevanje greje človeštvo že od nekdaj. Ir ogrevanje je prijeten občutek toplote, ki nam jo skozi celo leto oddaja sonce. IR ogrevanje predstavlja naraven in zdrav način ogrevanja. Takšno sevanje je nevidno, vsekakor pa občutimo njegovo toploto, ki jo ljudje prejemamo vsak dan , ko sije sonce oziroma kadar smo mu izpostavljeni.

Seveda se ob tem pojavlja veliko vprašanj v zvezi z zdravjem, saj vsakodnevno krožijo informacije, da je sevanje zelo škodljivo in da sonce škoduje človeku.

Infrardečega sevanja nikakor ne gre za mešati z nevarnim UV sevanjem, ki ima za posledico potemnitev (zagorelost) kože, kadar smo nezaščiteni in izpostavljeni dlje časa. To vsekakor škoduje zdravju, še posebej pa naši koži.

Ir sevanje oziroma infrardeča energija pa je varna in blagodejna.

Ir paneli sevajo v zelo majhnih valovnih dolžinah od 3.000 nm-1mm. Takšno sevanje pa oddajajo vsa segreta telesa kot so na primer radiator ali vroča posoda na kuhalniku.


IR ogrevanje

IR ogrevanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
IR ogrevanje | ELPAN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - IR ogrevanje | ELPAN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam