INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA | Riko, d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Napredne digitalne tehnologije omogočajo spreminjanje obstoječih in oblikovanje novih poslovnih modelov, razvoj novih izdelkov in storitev, povečujejo učinkovitost in konkurenčnost gospodarstva ter prispevajo k širšemu socialno-ekonomskemu razvoju. Digitalizacija družbe in gospodarstva z inovativno in intenzivno uporabo informacijsko-komunikacijskih tehnologij ima velik potencial za rast ter predstavlja osnovo za dolgoročen razvoj in konkurenčnost tako Slovenije kot Evrope.
INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA - tipi-top.si


INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJAINFORMACIJSKA-TEHNOLOGIJA-2022-01-07-08-00-53.jpg

INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA

Riko, d.o.o - Delujemo na področju: pomurska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, goriška, obalno-kraška, koroška, posavska, podravska, savinjska, gorenjska, primorsko-notranjska, zasavska SlovenijaNapredne digitalne tehnologije omogočajo spreminjanje obstoječih in oblikovanje novih poslovnih modelov, razvoj novih izdelkov in storitev, povečujejo učinkovitost in konkurenčnost gospodarstva ter prispevajo k širšemu socialno-ekonomskemu razvoju. Digitalizacija družbe in gospodarstva z inovativno in intenzivno uporabo informacijsko-komunikacijskih tehnologij ima velik potencial za rast ter predstavlja osnovo za dolgoročen razvoj in konkurenčnost tako Slovenije kot Evrope.

Rikove storitve:
svetovanje,
izdelava celovitega koncepta,
študija izvedljivosti,
optimizacija poslovnih procesov,
vodenje projektov,
zagotovitev ustreznih rešitev in opreme,
šolanje naročnikovega kadra,
podpora uporabnikom.

Področja delovanja:
Upravljanje skladišč
S sodobno informacijsko rešitvijo omogočamo upravljanje obseženih skladiščnih operacij in integracijo zapletene logistike oskrbovalne verige s skladiščnimi in distribucijskimi procesi ter tako zagotovljamo najboljšo vidljivost in nadzor. Rešitev omogoča optimiziranje sledenja zalog, navzkrižno povezovanje, operacije distribucije, večkanalno izpolnjevanje in še več - vse v realnem času.Nudimo:

celovie rešitve za skladišča, nameščena lokalno ali v oblaku
popolnoma integrirane procese kakovosti, proizvodnje in sledenja
neposreden nadzor opreme za avtomatizacijo skladiš

Logistika in transport
Podjetja za prevoz tovora in logistiko uporabljajo digitalizacijo, da bi na novo opredelila svoje temeljne kompetence in obnovili poslovne strategije. Vključujejo in optimizirajo svoje storitve za izboljšanje uporabniške izkušnje, ustvarjajo nove poslovne modele in povečajo operativno učinkovitost.

Kot podjetje z bogatimi izkušnjami na področju preskrbovalnih verig s sodobno rešitvijo za upravljanje transporta in logistične verige omogočamo učinkovito digitalno poslovanje in zmanjšanje tveganj.Okoljevarstvo
Vodne tehnologije se morajo nenehno razvijati, da se prilagajajo pomanjkanju virov, naraščajočim zahtevam potrošnikov in vedno strožjim standardom kakovosti. S sodobnim digitalnim portalom omogočamo dostop do strokovnega znanja o vodnem ciklu za optimalen in stalen nadzor vaših naprav. Zahvaljujoč digitalizaciji je portal združljiv s povezanimi tehnologijami in zagotavlja povratne informacije v realnem času. Rešitev omogoča preko prilagodljivih digitalnih nadzornih plošč enostavno spremljanje stopnje porabe vodnih virov, izhodnega toka in stopnje čistosti procesne vode. Strokovnjakom in skupnostim ponuja skladno in učinkovito rešitev za izboljšanje vpliva čistilnih naprav na okolje in glede na postopek ta rešitev olajša neprekinjeno spremljanje kakovosti vode.Pametna mesta
Tehnološki razvoj mestom in skupnostim omogoča izboljšanje kakovosti bivanja, zmanjšanje emisij in vodnih izgub, izboljšuje energijsko učinkovitost, poskrbi za pametno upravljanje mirujočega prometa, parkirišč in pametno razsvetljavo ter še veliko več. Pametno mesto je tisto, ki razvija in izvaja varčno uporabo virov, energetsko učinkovito trdo infrastrukturo za izboljšanje kakovosti življenja prebivalcev, upravljanje mesta ter zagotavlja trajnostni razvoja mesta.

S svojim znanjem in izkušnjami izdelamo koncept, vzpostavimo informacijsko komunikacijsko platformo pametnega mesta ter razvijemo digitalnega dvojčka kot urbanega območja, katerega se učinkovito upravlja s pomočjo informacijskih rešitev, elektronskega zbiranja in analize podatkov, ki je usmerjena v zagotavljanje učinkovitosti, gospodarnosti, trajnostnega razvoja in kakovosti bivanja.


INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA

INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA | Riko, d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA | Riko, d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386