INDUSTRIJSKI TLAKI | BOTEAM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Smo zanesljivi izvajalec z dolgoletnimi izkušnjami

pri izdelavi tlakov – estrihov, industrijskih tlakov, talnih oblog in pri polaganju vseh vrst izolacij

Smo podjetje BOTEAM doo čigar glavna dejavnost je izdelava tlakov – estrihi, industrijski tlaki, talne obloge. Na slovenskem trgu smo prisotni od leta 2008 in smo ponosni na to, da smo v tako kratkem času lahko ugodili in si s tem pridobili že lepo število zadovoljnih strank.
INDUSTRIJSKI TLAKI - tipi-top.si


INDUSTRIJSKI TLAKIINDUSTRIJSKI-TLAKI-2021-07-18-08-58-05.jpg

INDUSTRIJSKI TLAKI

BOTEAM d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaSmo zanesljivi izvajalec z dolgoletnimi izkušnjami

pri izdelavi tlakov – estrihov, industrijskih tlakov, talnih oblog in pri polaganju vseh vrst izolacij

Smo podjetje BOTEAM d.o.o. čigar glavna dejavnost je izdelava tlakov – estrihi, industrijski tlaki, talne obloge. Na slovenskem trgu smo prisotni od leta 2008 in smo ponosni na to, da smo v tako kratkem času lahko ugodili in si s tem pridobili že lepo število zadovoljnih strank. Poleg izdelave tlakov se ukvarjamo tudi s polaganjem vseh vrst izolacij - toplotne, zvočne, hidroizolacije.Glede na to, da je dobro opravljeno delo in posledično s tem tudi zadovoljna stranka glavno vodilo našega podjetja, strmimo k stalnemu napredku tako pri izvajanju storitev, kot pri uporabi materialov in orodja. Naši zaposleni se lahko pohvalijo z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave estriha kar nam omogoča, da delo opravimo kvalitetno in v dogovorjenem roku.


INDUSTRIJSKI TLAKI

INDUSTRIJSKI TLAKI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
INDUSTRIJSKI TLAKI | BOTEAM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - INDUSTRIJSKI TLAKI | BOTEAM d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.