INŠTRUKCIJE | PONUDBA tipi-top.si


Vedno več učencev in dijakov se med šolanjem oz. šolskim letom vsaj občasno odloči za strokovne inštrukcije ter priprave na vse vrste testov.
INŠTRUKCIJE - tipi-top.si


INŠTRUKCIJEINŠTRUKCIJE-2021-11-26-09-51-50.png

INŠTRUKCIJE

- Delujemo na področju: primorsko-notranjska, pomurska, posavska, gorenjska, jugovzhodna, koroška, savinjska, goriška, osrednjeslovenska, obalno-kraška, podravska, zasavska SlovenijaVedno več učencev in dijakov se med šolanjem oz. šolskim letom vsaj občasno odloči za strokovne inštrukcije ter priprave na vse vrste testov.

Mnogo jih potrebuje samo intenzivno kratkoročno pomoč. Ostali pa potrebujejo dolgoročno strokovno podporo, ki jim pomaga izboljšati ocene.

Učenci lahko inštrukcije obiskujejo v naših prostorih v skupinah ali individualno. Omogočamo tudi ONLINE inštrukcije ali inštrukcije na domu učenca.


Novo -> dodatna razlaga snovi po ugodnejši ceniIndividualne ali skupinske inštrukcije
Sledimo trendom in najnovejšim razvojem znanosti izobraževanja, naše učne metode so sodobne. Pri svojih inštrukcijah uporabljamo preizkušeno učno gradivo, ki primerno dopolnjuje šolske učbenike.

4 sodobne svetle učilnice so na voljo za učenje le z inštruktorjem ali pa za skupinsko učenje. Pri skupinskih inštrukcijah je v skupini največ 5 otrok.


NOVO: inštrukcije na domu učenca ali preko spleta
Dodaten strošek inštruiranja na domu (prevoz inštruktorja) v mestu Ljubljana je 5 €. Cene paketov se sicer ne spreminjajo. Inštrukcije preko spleta imajo enako ceno kot individualne inštrukcije.

Inštrukcije preko spleta potekajo preko Skype-a in Zomma ter so enako kvalitetne kot inštrukcije v živo, ponujajo pa več udobja in hitrejšo pomoč, ko jo učenec potrebuje. Pred inštrukcijami se vam pošlje ustrezne podatke za kontakt inštruktorja.


INŠTRUKCIJE

INŠTRUKCIJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
INŠTRUKCIJE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - INŠTRUKCIJE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386