Hidroizolacija kletnih prostorov | Sies d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Posebno pozornost pri gradnji objekta je potrebno nameniti hidroizolaciji zunanjega ovoja zgradbe. Premišljena izbira hidroizolacije temeljev in vkopanih zidov na zunanji kot notranji strani objekta, zagotavlja miren spanec brez vdora kapilarne vlage in plesni tudi v prihodnosti.
Hidroizolacija kletnih prostorov - tipi-top.si


Hidroizolacija kletnih prostorovHidroizolacija-kletnih-prostorov-2021-11-30-11-07-51.png

Hidroizolacija kletnih prostorov

Sies d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, posavska, podravska, pomurska, koroška, gorenjska, obalno-kraška, savinjska, jugovzhodna, goriška SlovenijaPosebno pozornost pri gradnji objekta je potrebno nameniti hidroizolaciji zunanjega ovoja zgradbe. Premišljena izbira hidroizolacije temeljev in vkopanih zidov na zunanji kot notranji strani objekta, zagotavlja miren spanec brez vdora kapilarne vlage in plesni tudi v prihodnosti.

V ponudbi imamo tako klasične bitumenske trakove Italiana Membrane,dvokomponentne polimer cementne premaze Plastivo in napredne enokomponentne premaze Winkler. Največ pozornosti pa si vsekakor zasluži nova hidro-reaktivna samo-obnovljiva hidroizolacijska membrana Amphibia, za zatesnitev vseh vkopanih delov zgradbe. V ponudbi imamo tudi bentonitno nabrekajočo membrano Volgrip.


Hidroizolacija kletnih prostorov

Hidroizolacija kletnih prostorov

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Hidroizolacija kletnih prostorov | Sies d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Hidroizolacija kletnih prostorov | Sies d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386